[IMG][/IMG]
Varmý böyle bir olay , 2 defa dip-zirveden pozisyona girerek terste kalmýþ, 130 kademe gibi müthiþ bir zarar var
[IMG][/IMG]
Varmý böyle bir olay , 2 defa dip-zirveden pozisyona girerek terste kalmýþ, 130 kademe gibi müthiþ bir zarar var
Geçmiþ olsun üstad thy.de maximum 5 dk ta çalýþtýrmak gerekir.bence.
böyle bir sistem hakkýnda ne düþünürsunuz?
Ekran Alýntýsý2.PNG
Win 10 kurdurmus oldum, biraz kullanayim tekrar ugrasmayayim. Birdahakine server 2012 r2 ye gecerim.
SM-G960F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
geçmiþ olsun atakan bey sisteminin geçmiþinde en fazla kayýp ihtimalleri az cok bellidir. Bu kadar yoksa býle buna yakýn zararlar olmuþtur. O yüzden bu hareketlere þaþýrmamalýsýnýz. Yavaþ sistem trendlerý güzel alsa da çarpýldýmý okkalý çarpýlýr.
Neyseki Þortladýktan sonra longlatmamýþlar diyeceðim ama yarýnda muhtemelen longlatýp býrde oradan zarar ettirirler.
Yaþadýklarýnýz henüz hiçbirþey üst üste 15 20 sinyal boyunca zarar yazdýðýnýz günler de olacak. gerçi yavaþ sistemde üst üste genelde 4 veya 5 sýnyal zarar yazýyor ama yinede bunlara hazýrlýklý olmak lazým.
totalde 3 merdiven çýkýp 2 merdýven iniyorsanýz 1 merdýven cýkmýþ olursunuz. 1 mediven cýkabýldýgýnýz sýsteme yeterli gözüyle bakýyorum ben.
Para yönetimi stratejileri 5 8 merdýven cýkartýp bazan 1 bazan 6 merdýven inmenizi saðlasada cok daha hýzlý sekýlde 10. kata cýkarýyor. Para yönetimi olmayan sýstemlerde 3 cýk 2 in 3 cýk 1 ýn seklýnde ýlerlýyor.
Gönül isterki hiç inmeden habire cýkalým onca yýldýr calýsýyorum sürekli merdýven cýkan sýstemi türetemedim daha.
Ykoç ve tiberus kýsmen baþarmýþ gibi görünüyorlar en azýndan 3 cýkýp 0,5 inen sistemleri var.
son 2 haftadýr cok guzel býr trend oluþtu ancak beným cogu sýstemým býr merdýven yol býle alamadý.
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Arkadaþlar günaydýnlar. 1dk'lýk ve 5dk'lýk VIP_THYAO, VIP_USDTRY ve VIPXU030 datalarýmý kaybettim paylaþabilirseniz sevinirim.Teþekkürler.
mozsever@hotmail.com
merhaba Sn kenten ve Erhan hoca
dün gece zamansýz restartlardan birini yaþadým, neyseki sabah farkettim herhangi bir soruna yol açmadý.
server 2012 r2 kurdurucam ama neden 2019 ya da 2016 kullanmýyorsunuz özellikle 2012 r2 tavsiye ettiniz.
Birde lisanslýmý kullanýyorsunuz ?
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer Ýmleri