2000 puan civari kabaca...SM-G960F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2000 puan civari kabaca...SM-G960F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2000 puan kar üretti bu ay.
Sistemcilikte ilk yýlým bu sene iyi gitti diye düþünüyorum.
SM-A105F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erhan senin yeni sistem bu ay kaç para bastý. Fazla meraklandýrma bizi.
WPS1 askýda WPS3 deki yapýnýn karýný bekliyor orada iþler düzgün giderse WPS1 de de benzer yapýyý kullanacam.
WPS2 zaten formda yayýnlýyorum býlýyorsnuz.
WPS3 herhalde 20 gundur fýlan kapalýydý zaten. yeni aktif oldu. az birþey karda. Artýk öðrendiniz benim yeni para yönetimli sistemler herzman oyuna girmiyor. Ýyi bir eli varsa giriyor.
%30 luk karýný korudu anlayacagýnýz kapalý kaldýgý için. þimdi tekrar oyunda bakalým üstüne koyabilecek mi göreceðiz.
BU sýrada benim ilk göz agrým 2014 yýlýnda yarattýgým sistemi meraktan bakayým dedim.
Eskiler bilir SLOW TRADE idi ismi.
Vade geçiþlerini ve kaymalarý düþmüþ halde net getiriyi görüyorsunuz.
![]()
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Erhan Hoca bosuna yatirma slow trade i. Ufak bir sermaye bagla 3 5 lot cevirsin.SM-G960F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla denenmesi gereken o kadar çok stratejim var ki slow tradeye 3 5 lot baglayacak lüksüm yok gibi.
Þu gece seanslarý kafama acayip takýlýyor benim sistemi aþýrý bozabilir. WPS3 indikatörlerini bozacak mý bozacak sistemin açma kapama seviyelerini deðiþtirecek mi deðiþtirecek herþey boka sardýrtabilir. Sarmayadabilir. Tam bir bilinmezlik.
Ýdeal termina olarka bi opsiyon sunu verirse kafama takmama gerek kalmayacak.
Stratejiler fikirler hazýr ama boþ boþ bekliyorum çalýþamýyorum. Gece senasý opsiyon halýnda býrakýlacaksa calýsacagým býrakýlmayacaksa ona göre yeni strateji türetmek gerekecek. Çünkü tüm geçmiþ verilerimde gece seansý yok. Bu sebeple stratejilerin istatistiklerini çýkartamýyorum belli olmadýgý ýcýn.
Kendimi kötüye hazýrlamak için yani oldugu gibi verileri bize sunarlarsa robotlar emir gönderemeyecek gece ama sanký kar etmiþ gibi iþlem acacak ve gerçekten olmayan karlar yansýyacak istatistiklerimize.
Sene sonu benýmki 15 býn urettý dýyecem ama gerçek hesap 5000 Üretmiþ olacak niye gece seanslarýnda kazanmýþ aslýnda 10 býn puaný(
Bu sebeple günlük stratejilerede odaklanmaya calýsýyorum. gün içinde poz kapamalý ne gibi senaryolar yaratýlabilir kar saðlanabilir mi bu sekýlde diye kafa ütülüyorum.
Ýdealgo modulune robotrade diye bir menu yapmýþlar onu deneyecegým çeþitli stratejiler tasarladým sanalda pazartesi calýsacak bakalým birþey üretecekmi.
Gibi gibi gibi önümüzü göremediðimiz için OCAK 17 ye kadar boþ boþ bekliyorum.
BU SIRADA BOÞ DURMAKTAN CANIM SIKILDIGI ICIN POKERE SARDIMBORSANIN POKERLE COK BENZEÞEN TARAFLARI VAR ÝLHAM KAYNAGI OLABÝLÝR GÝBÝSÝNDEN POKER VÝDEOLARI IZLIYORUM
ELÝ BOÞLUK ZOR ÝÞ.
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Gece seansi benimde kafami kurcaliyor, ne yapilabilir diye dusunuyorum. Fakat gercek durumu gormeden bir sey diyemiyorum.. neyle karsilasacagimizi gormemiz lazim, tabi bir yandanda seanslar baslamadan once hazirlikli olmamiz lazim yoksa bir sure can yakabilir..
Bir sekilde lehimize cevirmemiz lazim...
SM-G960F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri