Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
27,50 10% 100,59 Mn 23,70 / 27,50
67,65 10% 515,04 Mn 61,70 / 67,65
11,00 10% 3,88 Mn 9,80 / 11,00
1,65 10% 54,88 Mn 1,52 / 1,65
14,75 9.99% 88,63 Mn 13,54 / 14,75
10,53 -10% 2,12 Mr 10,53 / 11,55
20,40 -9.97% 202,36 Mn 20,40 / 23,86
402,25 -9.96% 524,05 Mn 402,25 / 448,00
260,25 -9.95% 1,61 Mr 260,25 / 283,50
4,58 -9.84% 46,70 Mn 4,58 / 4,58
325,00 0.46% 12,23 Mr 319,00 / 326,25
3,16 6.4% 11,83 Mr 2,98 / 3,20
135,00 8.09% 10,01 Mr 118,60 / 135,00
221,50 6.54% 9,91 Mr 209,00 / 225,00
269,00 2.28% 7,40 Mr 266,00 / 272,50
19,11 -0.47% 829,86 Mn 18,66 / 19,26
77,90 -1.7% 7,25 Mr 77,60 / 79,15
392,00 -1.13% 7,21 Mr 390,25 / 404,50
221,50 6.54% 9,91 Mr 209,00 / 225,00
760,00 -0.39% 2,81 Mr 747,00 / 761,50
93,00 0.65% 539,82 Mn 91,90 / 93,65
117,20 1.74% 879,06 Mn 112,40 / 119,90
392,00 -1.13% 7,21 Mr 390,25 / 404,50
31,04 -0.83% 136,84 Mn 30,50 / 31,30
10,67 2.69% 200,26 Mn 10,40 / 10,71
81,25 2.85% 499,08 Mn 79,05 / 81,60

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 305/350 ÝlkÝlk ... 205255295303304305306307315 ... SonSon
Arama sonucu : 2798 madde; 2,433 - 2,440 arasý.

Konu: Sistem Karþýlaþtýrma 2

1. valla ikinci yeni dostumuzu tebrik ediyorum. Hedeflere doðru gidiyorsunuz. Yanlýz beynim yandý. Bence sistem1 sistem2 sistem3 þeklinde numarlandýrýp hedefleri beklentýlerý tekrar bir özet geçseniz daha iyi olacaktýr.

Böyle acayýp karýstý ikiciyeni birinci yeni beþinci yeni birde nickte ikinci yeni kafa bulandýrýyor acýkcasý. Ben çok anlayamadým hangi sistem napýyordu ama hesap özetleriniz harika bir görüntü sergiliyor ;)
    -----------------------------------
    Bu sýralar sistemciler ihya olmuþtur herhalde kar etmeyen kalmamýþtýr diye düþünüyorum.

Ben artýk paylaþmama kararý aldýðým için birþey diyemiyorum ama kötü gitmediðini söyleyebilirim.
    Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

2.  Alýntý Originally Posted by ikinciyeni Yazýyý Oku
    "birinci yeni, sevdiðimiz bir abimizdi. janti adamdý, adabý giyinmeyi çok iyi bilirdi"

evet sonda söyleceðimi en baþta söylemiþ olayým, birinci yeni projesi sonlandýrýlmýþtýr. sonunu yazdýðýmýza göre, baþa dönüp nedenini nasýlýný yazalým.

geçen ay birinci yeniyi kullandýðým hesabýmdaki müþteri temsilcim deðiþince yeni temsilci ile de sorun yaþayýnca (herhalde hesapta 6-7k olunca pek dikkate almýyorlar ), daha aktif kullandýðým aracý kurumumu arayýp yeni bir hesap açmaya karar verdim. hesabý açtýk da, daha sonra aramýzdaki anlaþmazlýk giderilince de zaten çok küçük bir meblað var yine bu hesapta kalsýn dedim. ama elimde bir kurumdan biri aktif kullandýgým biri de yeni actigim olmak üzere 2 hesabým olmus oldu. böyle de olunca kafamda da baþka bir proje vardý, hadi dedim bu hesapta da bu projenin denemesini yapmýþ olalým ay bitince de oturur duruma bakar, bir karar veririz dedim.

neyse, ikinci yeniden kazandýðýmýz 100k'yý bu yeni hesaba ateþledim bu ay. birinci yeni ise, þubat ayýndan gelen 6-7k bakiye ile devam. bir yandan ikinci yeni projesi devam ediyor, bir yandan bu yeni projenin iþleri ve projeyi tam tanýmlamasý devam ediyor ki bu kýsým hala bitmedi (nedeni yazacagým) bir yandan mevcut iþim, bir yandan tedarik zincirindeki sorunlar, çalýþanlar, ödemeler bu aralar durumlar malum vs vs derken birinci yeniye zaman ayýramadým koca ay sanýrým 2 iþlem yaptým. hem birinci yeni ve hem bu yeni proje dedðimin ekstreleri aþaðýda:

bunlara ilaveten de ben de birinci yeniye zaman ayýrmak istemiyorum çünkü 5kyi 20ye katlamak 1 senede 95k kazanmak beni motive etmiyor. hele ki yaklasýk 125k yi yeni projede bir ayda kazanýnca birinci yeniye vakit ayýrmamaya karar verdim. bu arada, ikinci yeniden kazandýðýmýz 0 maliyetli veya eksi maliyetli 100k'dan 125k daha kazanarak paranýn da ikinci türevini almýþ olduk.

forumda ilk postum yukarýaki gibiydi. hedefiniz nedir diye soruyordum. bu süreçte, ben kendi hedefimi buldum ve salt onun peþinden gitmeye karar verdim.

gelelim yeni projemize, neden yeni bir proje, farký ne? mesela neden arkadaþlar yeni bir hesap açtým ikinci yeniye 3 hesapla devam edeceðim mart ayýnda buradan da 125k kazandým böylece ikinci yenide bu ayki toplam kazancým 250k'yi gecti hedefe bla bla þeklinde yazmadým da yeni bir proje olarak tanýmladým. en baþta çalýþma mantýklarý, tamamen farklý. ikinci yeni tamamen bir trade projesi. bu yeni tasarlayacaðým proje ise tamemen bir SÝSTEM olacak. burada sistemi bilerek büyük harflerle yazdým. þimdiye kadar sistem, robot kelimelerini kullanýrken bunu hep idealdeki anlamlarý ile kullandým ama büyük harflerle SÝSTEM yazarken kasttetiðim þey, dolaþým sistemi gibi, sindirim sistemi gibi tek bir sistemin içinde olan bütün parçalarý kastetmek istedim. Þöyle ki, yeni projede paylaþtýðým ekstre bu sistemin sadece trade kýsmý (diðerleri daha aktif deðil), bununla iliþkili olarak bir yatýrým kýsmý bir hedge kýsmý vs vs olacak. yani birbirleri ile baðlantý farklý birden fazla black box olacak. anlatamadýysam kusura bakmayýn lütfen. vaktimin bir kýsmýný bunu tanýmlamaya ayýracaðým o yüzden gelecek ay trade kýsmýný çalýþtýrýr mýyým/çalýþtýrmaz mýyým, diðer black box'lar biter mi bilmiyorum. ama sonuç itibari ile ikinci yeni devam edecek güzel de çalýþýyor hatta geliþerek de ilerliyor ama bu son proje salt trade deðil daha komplike bir þey olacak.

tekrardan herkese bol saðlýklý, ve sürdürülebilir bol kazançlar dilerim.
    ikinci yeni tebrikler , umarim kazanciniz daim olur.

"Þarkýlar söylemiþim pencereden, uyanýp uyanýp yine dalmýþým." ;) turguta edibe cemale selamlar.
    bang bang you shot me down..

3.  Alýntý Originally Posted by atakanözbaki Yazýyý Oku
    [IMG][/IMG]

Ay sonu adetini bozmayalým.

Tam rakamý bilmiyorum ama 12000 tl teminat baðladým. 1 ayda 5500 tl kar üretmiþ.

Bu ay içinde 3-4 gün sýkýntýlýydý. Robotun canlý verisini kapattýgým için robotlar çalýþmadý.

Bir ara -5000 ye kadar zarar yazmýþtý sonra portföy toparladý.
    atakan hocam gün sonu poz kapatýyor musun ?

4. Mart ayi cogu sistem icin bircok acidan siradisi olmustur diye tahmin ediyorum.

Sistemimin getirisi ay icerisinde anlik olarak 3 kere 9000 puanin uzerinde asagi salindi. Buna ragmen ayi siradisi bir performans gosterip 20,000 puan net ile kapatti; son 13 yil icerisinde puan bazli en yuksek getiriye ulasilan ay olmus. Ancak kaldiraci ay icinde azaltmam portfoy tarafinda kazanci sinirlandirdi.

5. @erhanacikgoz1: birinci yeni/ikinci yeni yerine sistem 1/sistem2 yazýnca ne fark ediyor anlamadým ama zaten gerek de kalmadý. postlarda nedenini yazdýgým gibi birinci yeni projesi sona erdi. 5k ile basladýk 7k ile noktaladýk. þu an sadece ikinci yeni ile devam ediyorum tek proje ile devam. bu vesile ile de özet tablomu yeniden güncelliyorum, dün öðlen paylaþým yaptýðýmda dün için poz almayacaðýmý söylemiþtim ama akþama doðru poz alýnca kapanýþ rakamý deðiþti. bir dahaki ay kafa karýþýklýlýðý olmasin diye asagida guncelliyorum.

yine postlarda bahsettiðim gibi bu ay üzerinde çalýþtýðým taslak bir proje var, deneme yaptýk ve deneme soncucunu paylaþtým (yok sayabilirsiniz onu, henüz aktif deðil) þu an taslak halinde oldugu icin bir hedef bir tablosu vs yok. biraz agirdan alýyorum, acele edip para kaybetmek istemediðim için. sonuç olarak su an sadece tek proje ikinci yeni ile devam. ama aktif hale gelirse söz , ismi üçüncü yeni olmayacak yeni'leri garip akýmý(birinci yeni) ve ikinci yeni ile bitirdik.

bu arada, bu ay baþýnda bir süre hastalýklarým da oldu zaten kronik olanlar da var o yüzden foruma pek bakamamýþtým eksterinizi yeni gördüm. tebrik ediyorum, baþarýlanýz ve bakiyeniz katlanarak artar inþallah

@stradivarius: hocam yaþa "biletimiz üçüncü mevki, fakirlik hali"
    selamýný alýp, aleyküm selam demiþlerdir sana biz aldýk, aleyküm selam diyoruz.

@atakanozbaki: hocam, tebrik ederim sizin de istikrarlý bir çizginiz var gerçekten, pay vadeliyi ben de deniyorum ama endeks kontratlarý kadar iyi sonuç aldýðým söylenemez.

@bysb: sizin de yazýnýzý yeni gördüm. bence bu iþin birden fazla yolu/doðrusu var. yani a kiþisi ile b kiþisi farklý yoollardan gidip baþarýya ulaþabilirler, ulaþýyorlar. bu konuda benim dikkat ettiðim/etmeye çalýþtým en önemli þey; riskini sýnýrlandýrmak. bu oyunda 4 olasý sonuç var.
    düþük kar
    yüksek kar
    düþük zarar
    yüksek zarar

sonuncudan korunabilirsek bir þansýmýz olur.

bu, benim için de bir yol/yolculuk/süreç, düzenli olarak kaybederken teminat eklerken tam tersi duruma gelmek için kaybettiðimde yaptýklarýmý yapmamaya baþladým sadece.

herkese iyi dilekleri için gerçekten teþekkür ederim. inþallah daha büyükleri daha güzelleri sizlerin olur.

6.  Alýntý Originally Posted by zifige Yazýyý Oku
    atakan hocam gün sonu poz kapatýyor musun ?
    Gün sonu kapama yok.
    Sadece aysonu hisse vadelileri yeni vadeye taiýyorum.

7. Tebrik ederim.. basarilarinizin devamini dilerim..
     Alýntý Originally Posted by ikinciyeni Yazýyý Oku
    "birinci yeni, sevdiðimiz bir abimizdi. janti adamdý, adabý giyinmeyi çok iyi bilirdi"

evet sonda söyleceðimi en baþta söylemiþ olayým, birinci yeni projesi sonlandýrýlmýþtýr. sonunu yazdýðýmýza göre, baþa dönüp nedenini nasýlýný yazalým.

geçen ay birinci yeniyi kullandýðým hesabýmdaki müþteri temsilcim deðiþince yeni temsilci ile de sorun yaþayýnca (herhalde hesapta 6-7k olunca pek dikkate almýyorlar ), daha aktif kullandýðým aracý kurumumu arayýp yeni bir hesap açmaya karar verdim. hesabý açtýk da, daha sonra aramýzdaki anlaþmazlýk giderilince de zaten çok küçük bir meblað var yine bu hesapta kalsýn dedim. ama elimde bir kurumdan biri aktif kullandýgým biri de yeni actigim olmak üzere 2 hesabým olmus oldu. böyle de olunca kafamda da baþka bir proje vardý, hadi dedim bu hesapta da bu projenin denemesini yapmýþ olalým ay bitince de oturur duruma bakar, bir karar veririz dedim.

neyse, ikinci yeniden kazandýðýmýz 100k'yý bu yeni hesaba ateþledim bu ay. birinci yeni ise, þubat ayýndan gelen 6-7k bakiye ile devam. bir yandan ikinci yeni projesi devam ediyor, bir yandan bu yeni projenin iþleri ve projeyi tam tanýmlamasý devam ediyor ki bu kýsým hala bitmedi (nedeni yazacagým) bir yandan mevcut iþim, bir yandan tedarik zincirindeki sorunlar, çalýþanlar, ödemeler bu aralar durumlar malum vs vs derken birinci yeniye zaman ayýramadým koca ay sanýrým 2 iþlem yaptým. hem birinci yeni ve hem bu yeni proje dedðimin ekstreleri aþaðýda:

bunlara ilaveten de ben de birinci yeniye zaman ayýrmak istemiyorum çünkü 5kyi 20ye katlamak 1 senede 95k kazanmak beni motive etmiyor. hele ki yaklasýk 125k yi yeni projede bir ayda kazanýnca birinci yeniye vakit ayýrmamaya karar verdim. bu arada, ikinci yeniden kazandýðýmýz 0 maliyetli veya eksi maliyetli 100k'dan 125k daha kazanarak paranýn da ikinci türevini almýþ olduk.

forumda ilk postum yukarýaki gibiydi. hedefiniz nedir diye soruyordum. bu süreçte, ben kendi hedefimi buldum ve salt onun peþinden gitmeye karar verdim.

gelelim yeni projemize, neden yeni bir proje, farký ne? mesela neden arkadaþlar yeni bir hesap açtým ikinci yeniye 3 hesapla devam edeceðim mart ayýnda buradan da 125k kazandým böylece ikinci yenide bu ayki toplam kazancým 250k'yi gecti hedefe bla bla þeklinde yazmadým da yeni bir proje olarak tanýmladým. en baþta çalýþma mantýklarý, tamamen farklý. ikinci yeni tamamen bir trade projesi. bu yeni tasarlayacaðým proje ise tamemen bir SÝSTEM olacak. burada sistemi bilerek büyük harflerle yazdým. þimdiye kadar sistem, robot kelimelerini kullanýrken bunu hep idealdeki anlamlarý ile kullandým ama büyük harflerle SÝSTEM yazarken kasttetiðim þey, dolaþým sistemi gibi, sindirim sistemi gibi tek bir sistemin içinde olan bütün parçalarý kastetmek istedim. Þöyle ki, yeni projede paylaþtýðým ekstre bu sistemin sadece trade kýsmý (diðerleri daha aktif deðil), bununla iliþkili olarak bir yatýrým kýsmý bir hedge kýsmý vs vs olacak. yani birbirleri ile baðlantý farklý birden fazla black box olacak. anlatamadýysam kusura bakmayýn lütfen. vaktimin bir kýsmýný bunu tanýmlamaya ayýracaðým o yüzden gelecek ay trade kýsmýný çalýþtýrýr mýyým/çalýþtýrmaz mýyým, diðer black box'lar biter mi bilmiyorum. ama sonuç itibari ile ikinci yeni devam edecek güzel de çalýþýyor hatta geliþerek de ilerliyor ama bu son proje salt trade deðil daha komplike bir þey olacak.

tekrardan herkese bol saðlýklý, ve sürdürülebilir bol kazançlar dilerim.
    SM-G960F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. þubat mart trend takip eden sistemler için olaðandýþý iyi zamanlardý . deðerlendirenleri tebrik ederiþm . bu durumun sürekli olma ihtimalinin düþük olduðunu deðerlendirmek gerek.
    ayrýca hesap raporlarýnda teminatlardan alýnan faiz geliri ve ödenen komisyon arasýnda 10 kata yaklaþan fark bana fazla trade ediliyor hissi verdi.
    patlamaya hazýr dinamit hissi alýyorum. dikkat etmekte fayda var.

Sayfa 305/350 ÝlkÝlk ... 205255295303304305306307315 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •