Çok karmaþýk kurallarý yok, kendi geliþtirdiðim bir indikatörü kullanýyorum... En baþta dört yýl önce baþladýðýmda (2016 Mayýs) çok fazla kural vardý, en büyük iyileþtirmeyi 2019 yýlýnýn içinde yaptým diyebilirim.
En baþta günde 300 sinyal geliyordu, böyle canlýya alamazdým. Bir düzeltme ile bunu 200'e, oradan 70, 50 derken günlük 5-15 arasý sinyale indirmeyi baþardým.
Zamanla sadeleþtire sadeleþtire oldukça basit hale getirdim. Detaylý testlerini yaptým, yaklaþýk 6 ay önce de canlýya aldým. %20 barajý %10 yapýlýnca Mart ayýnda biraz bocaladým ama küçük bir deðiþiklik yaptým, yola devam ediyorum.
Günde 15 iþlem olduðu da oluyor, 5 de. Bekleme süresi genelde iþlem baþýna 15 dakikanýn altýnda. Canlý barda çalýþýyorum. Maxdd hesaplamadým açýkçasý hiç, söylediðim gibi 15 Ekim'den beri eksi kapattýðým hafta yok, ilginç bir þekilde : )) Ýþlem baþý en büyük zararým %2 civarý. Kazançlar da genelde ~%3-4. Çok nadiren, duruma göre iþlem baþýna >%20 getiriler de olabiliyor, bunlar açýða alýþ yapýp kýsa süre içinde kapattýklarým oluyor.
Ýþlemleri elle yapýyorum þu anda, o yüzden biraz kayma olabiliyor. Sistem sadece sinyalleri yaratýyor. Tam otomatik hale getirmeye çalýþacaðým, yoksa böyle baþýnda beklenmez, çoðu iþlem rutine baðladý çünkü
Teþekkürler

Esaretin bedeli diyelim.
Yer Ýmleri