tabiki gördüðü bölgedeki fiyat
tabiki gördüðü bölgedeki fiyat
Spot ve vadeli piyasalar için TUPRS’ýn 1 dk.lýk ve 5 dk.lýk geçmiþ datasýna ihtiyacým bulunmaktadýr. Elinde olan paylaþabilirse sevinirim. Þimdiden Tþk.ler...
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
Periyodu tam göremedim ama bence periyodu deðiþtir.
Daha kýsa olsun.
Veya baþka gösterge seç.
Arkadaþlar sistemcilere öncelikle baþarýlar dilerim. Sistemlerinizde en azýndan 1 aylýðýna yeni yüksek yapmakta zorlanabilir. Bir olasýlýk hesabýna göre sistemlerin bir süreliðine zorlanmasýný bekliyorum.
Bu ipucundan sonra daha yeni farkettim 2018 ocak ayýnda (02.01.2018) piyasa saat 11:00 da mý acýldý. 5 lýkler dede 1 lýkler de de viop verileri saat 11 de baþlýyor ya bendeki veriler o gün eksik yada o günlerde tatil falandý herhalde ? hiçte hatýrlamýyorum ne olduðunu bilen var mý?
Senin almaya cesaret edemediðin riskleri alanlar, senin yaþamak istediðin hayatý yaþarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Bear_Bull
@BearBull26
Veri kesintisi olmustu saat 11 gibi seans basindan beri olan islemler hizlica tekrar gecmisti zannedersem o gun...SM-G960F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri