ben de bunu yazdým zaten . endeks 150 den 330 olmus ve ayný yerde . yorum yapmadým sadece olaný yazdým . goruntü piyasa su an bu deðeri veriyor . doðru veya yanlýþ orasý ayrý mevzuu
þirket kasadaki nakti iledese ki ben yuzde 10 payýmý gerý alýcam . örneði çok buyuk hýsselerde ozellýkle arclk sýse sahol .
zaten hýssenýn yuzde 90 ný yýlmzlarda piyasada taþ patlasýn 15 m hýsse var . bý gerý alým programý nerelere goturur hýsseyý . en azýndan gercek degerýne
ama gel gör bugun iþ yatýrým blok satýþ yazýyor . hýssse son sekýz senasýn 5 inde satýs altýnda . ve düþük hacimle . sinþir harbi yani![]()
Öz sermaye karlýlýðý 22/06 %42,14 21/06 %13,13 .Aktif büyüme 22/06 %178,53 21/06 %54,89 sektör büyümesi 22/06 %108,96 Gsdde denizcilik.Þirketi iyi yönetiyorlar.Iþýl ýþýl parlýyor fakat piyasanýn görememesi tuhaf.Belki banka rallisinden çýkan akýllý para Gsdde hissesine gelir kýsmet diyeyim.
býrakýn ýký yýl sonrasýný ýstersenýz 20 yýl gerýden bakalým. bu yýlmazlarda ýnanýn degýsen yok. devasa kayýp var . peký ben neden gsdde deyým . sýzler gýbý fýnansal tablo da yer alan degýsým nedenýyle. ama eský hastalýk nuks edýyor sanýrým. klasýk yýlmazlar tahtasý . en býldýklerý ýs gýden hýssenýn kafasýna bedellý vurmak . bakýn gsdde 187 bedellý yapýyor ve tahtadan yuzde 10 pay satarak yapýyor bunu ve bunu býlýdklerý ýcýn kýmse kolay kolay bulaþmýyor .
o nedenle yýlmazlarýn tahtasý rallýlere hýç katýlmaz en son aaa bu ucuz kaldý deyýp alýnýr az çok iþte
Yer Ýmleri