%220 Bedelli vermesi olumlumu yansýr hisseye
%220 Bedelli vermesi olumlumu yansýr hisseye
Hiç bilmiyoruz. Karmakarýþýk. Normal þartlar altýnda böyle þirkete iyi yansýmasý gerek. Bekleyelim görelim. YtdHTC U11 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu cebinizdeki 100 liralarý yirmi liralýklarla deðiþtirilmesi gibidir cebiniz biraz þiþer paranýn milktarý deðiþmez ama daha çok paranýz varmýþ algýsý oluþur tabi fiyatý 40 50 gibi olunca kimse kolay kolay alým ve satým yapmýyor hacim de zayýf kalýyor gerçi son günlerde tavan tavan yaptý bölününce hisse fiyatý ucuzlar biraz o zaman hisseyi takip eden sayýsý artar þu an piyasada da hisse sayýsý az hisse sayýyý artýnca biraz daha derinlik oluþur
Yazdýklarým beni baðladýðý gibi al sat tut tavsiyesi de deðildir
Günlerdir 1 kiþi 2 kiþiydi buralar þimdi 15 kiþi bayaðý artýþ olmuþ hayýrlýsý
Þirket yönetimine söylemiyorum zaten yani þirket yönetimine desem desem neden bedelli derim bedelsiz yapsaydýn derdim neyse topik þu an 20 kiþi
Gerçi ky bedelliye katýlýyor ama patron da katýlýyor Erhan topaç tanda 56 milyon para çýkacak boþver bedelsiz olmasýn bedelli olsun patronun hissesine para yaptýrmasý iyidir
9.madde tam olarak neyi kastediyor ? Gedik yatýrým menkul haricinde aracý kurumlar ve bankalardan bedelli sermaye artýrýmýna katýlamayacak mýyýz ? Yoksa banka ve aracý kurumlardan katýlýnan bedelli sermaye artýrýmýna Gedik yatýrým menkul bir nevi köprü vazifesi mi üstlenecek ?
En son hangi þirketti tam hatýrlamýyorum kontrolmatik enerji omabilir,halka arzýnda Gedik yatýrým harici hesaplardan baþvuru yapýlamamýþtý..
Tam anlayamadým bu 9.maddeyi açýkcasý..
Yer Ýmleri