INVEO - Ýnveo Yatýrým Holding A.Þ.
INVEO - Ýnveo Yatýrým Holding A.Þ.
Forum Kurallarýný buraya týklayarak okuyabilirsiniz
Borsanýn Altýn Kurallarý Md. 6: " Seans içinde karar vermeyin. Kararlarýnýzý, etkilenmeyeceðiniz bir ortamda verin. Seans anýnda görüþlerinize ters düþen hareketlerin planlarýnýzý etkilemesine izin vermeyin. Daha önce düþünmediðiniz yeni fikirler oluþturmayýn. Ýyice incelenmeden yapýlan hareketlerin genellikle zararla sonuçlandýðý gözlenir."
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr.
Not: Lütfen dini tartýþmalara girmeyelim.
Hadi hayýrlýsý.yarin anapazara geçiyor
korkutan takas adamýn elinde alýcý geldimi yine satan kötü hudan baþkasý deðil O DA GEDÝK TABÝÝÝ
Hayýrlý olsun yeni pazarý ama bu hissede kimse kalmamýþ heralde kendi çalýp kendi oynuyor
Bi hisse gözaltý pazarýndan çýkarken hareketli olmazmý normalde çok saðlam bir haber bu ama kimse yok burda spek bile terk etmiþ burayý
Þirket sahibi bile bilmiyor heralde ana Pazara çýktýðýný)
Tanýyan varsa þirket sahibini bi dürtsün hissen ana Pazar'a çýktý desin
***GYHOL*** KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU( Pay Alým Satým Bildirimi
Anlýk Borsa Haberleri - 15 Mart 2017, 08:58
Yapýlan açýklama düzeltme mi? Hayýr
Açýklamalar Sermaye Piyasasý Kurulu'nun Seri: II, No:15.1 Sayýlý Tebliði kapsamýnda Erhan Topaç tarafýndan Kuruluþumuza gönderilen pay alým satým iþlemlerine iliþkin açýklama ekte yer almaktadýr.
Bildirimlerin MKK tarafýndan KAP'a aktarýlarak kamuya duyurulmuþ olmasý, içeriðinin MKK tarafýndan incelendiði, teyit ya da tekeffül edildiði anlamýna gelmez.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/593212
BIST
Yer Ýmleri