safkardada küçük yatırımcıya ilk gün son 10 dakikaya kadar çok rahat mal aldırdılar sonrasında ne olduğunu gördük yüzde 75 verdi geçen hafta..açığa verenleride çok kötü öperler jackalın dediği gibi..
safkardada küçük yatırımcıya ilk gün son 10 dakikaya kadar çok rahat mal aldırdılar sonrasında ne olduğunu gördük yüzde 75 verdi geçen hafta..açığa verenleride çok kötü öperler jackalın dediği gibi..
Tavan olur ve cozulmezse sorun yok ama cozulurse yuksek olasilikla asagida devre kesici yer. Insallah sizin dediginiz gibi olur ve herkes kazanir ben sadece yeni gireceklerin temkinli olmasinda yarar var demek istiyorum. Herkese bol kazanclar...
2.39 milyon tavanda alıcı bekleyenle kapattı bu hafta komple tavan beyle pazartesi öğlen tavanı bozar
iyi güzel de .o kadar almak isteyen 18.60 içindi.20 lira olunca o kadar olur mu..25 lira olunca olur mu...fiyat yükseldikçe talep azalır...neler gördük zamanında tabanlar tavana,tavanlar tabana döndü...o yüzden rakamlara fazla bağlı olmak yanıltıcıdır....ha bu hissenin ardında güçlü bir el vardır,icabında 2 ye 3 e katlatır.. bol kazançlar...inşallah 2-3 e katlarsınız.(Bana da 2-3 gün tavan yapacak gibi geliyor bu arada)..YTD...
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
herkes kafasından sallayıp durmasın 25 ocak perşembe tavan 26 ocak cuma 2-3 defa tavanı olup bozarak tavan olacak pazartesi sabah tavan öğlen tavanı bozacak
saçma sapan yorumlar yapanlar var. 6 kat talep gelmiş bir iki tavanla bu iş bitmez yarın ve cumada tavan pazartesi tavan olur ve bozar
2.4 milyon lot tavanda kapatmış....2 MİLYON LOT TAVANDAN SATMIŞ, yani kağıdın 1/3ünün maliyeti 18,60. diğer 1/3den fazlası ise zaten 18.60'dan maliyetlenmeye hazır. 6 milyon lot var zaten. Yani yaklaşık 4.5 milyon lot zaten tavandan talepliydi. Tavandan 2 milyon lot alanlar yarın bu hisseyi tavandan bile vermeyeceğini düşünüyorum, hisse daha çok su götürür gibi..
2 milyon lot tavandan satilmadi. 2 milyon lot un %10 u yani yaklasik 200 bin lot u tavandan alindi. Gerisi satis. Birkac sayfa geride arkadas paylasmisti alis satislari. Yani yaklasik 200 bin lot un maliyeti 18.60 TL. Yanlisim varsa daha tecrubeli biri duzeltsin lutfen.
Benim gibi treni kaciranlara yarin alim firsati verip tavana kilitler umarim. Vermezse daha ölmedikzarar etmedigimiz surece sorun yok. Bol kazanclar.
Yer İmleri