tavan olma ihtimaLİ VAR olmazsada 38 üzeri kapatmalıyız.bu direnç önemli bizim için.
tavan olma ihtimaLİ VAR olmazsada 38 üzeri kapatmalıyız.bu direnç önemli bizim için.
A1 CAPİTAL .burda mal yok gibi bu gün 54 000 lot mal sattı kimin malı acaba .takasta 19 000 lot hissesi var .ya sattığını alıcak.yada birinin malını verdi kimden gelicek görücez pazartesi alıp yerine koya bilirde.
38 direncini kıramadı .38 den sonra 40 direnci. 44 direnci 45 84 direnci kırıp 45 i dip yapmalı .yukarı gidicekçe 45 dip olmalı burdan çanak oluşturmalı bur da.bu gün 38 direnci geçilmezse .geldigimiz noktaya .gideriz.adımızda olur .yandaş.tüm yandasların bu mubarek günde rabbim bldigi gibi yapsın iftira atanlarıda.amin inşallah herkese bol kazançlar nasip olsun
İş yatırımin an itibariyle 50 bin artıda olması . kağıt brutte olması zannımca iyi
Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi değildir
hoca iş tabi önemli ama dün 60.000 sattı bu gün şu an 50 000 alışta.al gülüm ver gülüm yapıyorlar takaslarda uzun süredir degişim yok.pazartesi bürüt takastan çıkıyor .bizim içinde pazartesi salı önemli.benim kanaatim.küçük yatırımcıyı dökmerye çalıştılar becerdilermi bilmiyorum.becerdiyseler.tahtayı götürürler.yoksa biraz daha süründürürler.
814.000 işlem oldu .artıya geçtik .yavas yavas ilk beşte 153 000 alış .150 000 satış.artı 3000 arkası gelicek .pazartesi salı bizim için çok önemli .savas orda baslayacak.yön belirleyecek.izleyelim bakalım.
A1 Capital dün aldığı 47000 lotu verdi ,İş de dün sattığı 61000 lotu alıyor.Dediğiniz gibi iki firma al gülüm ver gülüm yaptılar.
Yer İmleri