ky satmasýn sýkýntý olmaz açýk ve net millet sattý gülüm þimdi bile kademeler full satýþ açýk satan buradan yerine çok basit koyar
ky satmasýn sýkýntý olmaz açýk ve net millet sattý gülüm þimdi bile kademeler full satýþ açýk satan buradan yerine çok basit koyar
ben ne diyorum millet ne yapýyor bunlar sattýklarýný alacak mal vermeyin yukarý çýkar verirseniz zarar ile ayrýlýrsýnýz bu kadar basit
Vallahi 19'dan daldým .. büyüklerin maliyeti buradan yukarda biliyorum , illaki kendi maliyetlerinin üstüne çekecekler artý kâr edip satacaklar.. tabi benim görüþüm..
yatýrým tavsiyesi deðildir
GM 5 Plus d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kýpraþýyor yukarý doðru
Limana yanaþaný gerdiriyorlar .durup dururken 2500 tl girdi
Banada 5000
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TLMAN,DZY - 26.01.2018 18:05:05 - KAP
***TLMAN* *DZY*** DENÝZ YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Þ.( Özel Durum Açýklamasý (Genel)
***TLMAN******DZY*** DENÝZ YATIRIM MENKUL KIYMETLER A.Þ.( Özel Durum Açýklamasý (Genel) )
Ýlgili Þirketler [TLMAN]
Ýlgili Fonlar []
Türkçe
Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Hayýr (No)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
25.01.2017
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Trabzon Liman Ýþletmeciliði A.Þ.'nin halka arzýna iliþkin Kamuyu Aydýnlatma Platformu'nda yayýmlanan Ýzahname'nin 27.4. Yatýrýmcýlarýn karar verme sürecinde etkili olabilecek diðer bilgiler baþlýðý altýnda yer alan "Günlük Alým Emri Taahhüdü" bölümü çerçevesinde halka arz fiyatý olan 15,50 TL, 26.01.2018 tarihinde Borsa'da geçerli taban fiyatýn altýnda kaldýðýndan Albayrak Turizm Seyahat Ýnþaat Ticaret A.Þ.'nin 26.01.2018 için 420.000 adet günlük emir girme yükümlülüðü yerine getirilmiþ sayýlmýþtýr.
bundan sonrasý bize ait degildir ALLAH kurtarsýn.karanlýk odaya giriþ 82 çýkýþ 75 süper secim yapmýþým
Yer Ýmleri