sen 2015 de 15 deydi diyorsun halka arz fiatı 21 taptılar insanların canını yaktılar .hayırdır kardesim.45 den hisseyi alıp küfür eden bu kadar insan varken sen neden gocunuyorsun.borsa yıllardır bilançoyle fiat kazançla defter degeriyle giderdi şimdi öylemi degil geçen yıl yaptığı karla en az 70 olmalıydı ama hisse 6 tl ile 12 tl arası gitti geldi bıktan hisseler pirim yaptı.bunlar nammusuz peki sana ne oluyor dostum hayırdır.üç hisse takip ediyorum üçünün sahibide aynı aslında süründürüyor .bilanço süper gurup berbat .siz kimi savunuyorsunuz ben bunlara hiç olmazsa kötü bir söz söylemiyorum twıtırda bunlara ne küfürler ediyorlar.hisse gidermi gider .düşermi düşerde. dün pirimsiz hisse yoktu bilançosu zarar olan bile gitti .bizim hisse aşşagı basıldı .unutmayın burası borsa .patrona hizmet edenler hariç .sadece çıkacak gibi bakmamalı dibin dibi var.oyunu çakkallar kuruyor çakallar oybuyor zamanı gelmediyse.10 rakamlar hayal degil bunu unutma zamanı geldiyse.her fiata gider ama dünya könjektörü buna uygunsa tabi.öyle git baska hisse al falan filan bırakın bunları.yatırımcıysan dürüst olucaksın çakala çakal diyeceksin.yok birilerinin savunucusuysan sözüm yok .ben hala diyorum güvenmedigimden .burda her sey ola bilir ya çok can yakıcaklar yada alıp gidicekler patron güvensiz hemde çok hisseyi guruplar getirdi buraya savas veriliyor pes edilirse çöker hisse degerini bulmaya en basta patron karşı bununda sebebleri vardır varlık konusu vergi konusu .özür dileyerek bende size şunu söylesem .ben burdayım yatırım yaptım patronu sevmiyorum gitmiyorum sizde okumayın yazımı desem.aslında sizin alınmamanız gerekir canım kardesim.yatırımcıysan bizler gibi saygılar

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri