Yarin, 6 aylık finansal tabloları açıklaması için son gün. 3 aylık (mali) tablolar, şirketin temel verileri ve satış grafiğine göre sermayesi kadar(+-) kar rakamı açıklayabileceğini düşünüyorum. Hayırlısı bakalım. Y.T.D.
Yarin, 6 aylık finansal tabloları açıklaması için son gün. 3 aylık (mali) tablolar, şirketin temel verileri ve satış grafiğine göre sermayesi kadar(+-) kar rakamı açıklayabileceğini düşünüyorum. Hayırlısı bakalım. Y.T.D.
Tesekkurler bilgi icin ben 9 agustos diye biliyordum ama Kap'ta evet sumas icin 30 temmuz yaziyor son tarih. Poip oldugu icin sanirim farkli son tarihleri. Biraz uzuldum cunki henuz istedigim lot elimde yok ama yarin bakacagiz artik
Benim de tahminim 7 mn civari kar. Bilancoda nakitin 20 milyona cikmasi.
Tesekkurler hepimize hayirli olsun gercekten guzel bilanco
Sene sonu 15e ulasacak gibi kar.
OSB gercekten ilginc bir urun. Yurtdisinda bu isi yapan firmalarin yatirimci sunumlarini incelemenizi tavsiye ederim. OSB fiyati surekli yukari gidiyor, talep cok guclu. OSB fiyati halen 250-300 euro, rakibi olan Plywood 450-500 euro. Turkiyede piyasanin kabaca yarisi OSB yarisi plywood. Amerikada OSB agirligi yuzde 90lara kadar cikmis. Yani burada kriz olsa bile bence sumasi cok etkilemez, pahali olan plywood dan ucuz olan OSB ye kayis var talepte.
Kod Dağ. Tarihi Temettü Verim Hisse Başı TL Nakit Tem. Brüt Oran(%) Nakit Tem. Net Oran(%) Toplam Temettü (TL) Dağıtma Oranı
SUMAS 03.09.2018 4,00 0,2500 25,00 21,25 1.638.601 23
Bu arada 3 Eylül de (Net) 21,25% nakit temettüyü de unutmayalımŞimdiki fiyatla temettü verimi 4 civarında
Yer İmleri