yeniyim. teþekkür butonunu göremedim ama burdan teþekkür etmek istedim.
çalýþmalarýnýzý takdirler izliyor olacaðým inþ.
yeniyim. teþekkür butonunu göremedim ama burdan teþekkür etmek istedim.
çalýþmalarýnýzý takdirler izliyor olacaðým inþ.
YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR, SADECE FÝKÝR BEYAN ETMEK ÝÇÝN YAZILMIÞTIR.
ÜZERÝNDE DURDUÐUMUZ BJKAS HÝSSESÝ, MALUMUNUZ KULÜBÜN BEKLENTÝLERÝ YÖNÜNDE SONUÇLAR ALINAMAYINCA FÝYATLAR DÝP'TE YATAY OLARAK HAREKETE DEVAM EDÝYOR.
HAFTA SONU KULÜP AÇISINDAN BEKLENEN SONUÇLAR GELÝRSE YUKARDADIR. AYRICA 2. BJKAS GRAFiÐÝNDE MACD ÇÝZGÝSÝNÝN YUKARI YÖNLÜ HAREKETE BAÞLADIÐINI DÝKKATÝNÝZE SUNARIM.
12 MAYIS 2017 AL ve ALARM veren hisseler.
12 MAYIS 2017 GSRAY ANALÝZÝ:
Aþaðýdaki analizden de görüleceði üzere Sistemimiz 08 Mayýs 2017 tarihinden bu yana ALARM ve Al sinyalleri üretmiþ, takip eden günlerde hisse fiyatý dar banttan yukarý hareketle yükselmiþtir. Ayrýca, GSRAY'ýn Þubat 2017 ayýndan bu yana en çok deðer kaybeden hisseler arasýnda olduðu Genel Analiz sayfasýnda açýklanmýþtýr. Hissenin yukarý yönlü hareketine raðmen; yine sistemimiz GSRAY Para Akým Endeksi'nin ortalama deðerin üzerine geçtiðini, 50günlük %b deðerininin ise ortalamanýn çok üzerinde
olduðuna iþaret ederek, yakýnda SATIÞ baskýsý olacaðýný belirtmektedir.
![]()
Gubre fab. ve goltas hakkinda yorumunuz ne olur? Tesekkurler
askere giderken mantýðýný, borsaya girerken duygularýný býrak
Bugün 3 ayrý kriterde ALARM sinyali veren CMBTN hissesinin sistem analizi
CMBTN: Sistem tarafýndan,
- PAE (Para Akým Endeksi'nin) normal sýnýrlar içerisinde olduðunu,
- %b deðerinin düþmüþ olduðunu ve yakýnda ALIM gelebileceði,
- Mum analizi sonucunda son günlerde düþen fiyatýn DÝP noktaya ulaþtýðý ve yakýnda yukarý yönlü hareketlenebileceði,
bildirilmektedir.
Diðer taraftan MACD deðerinin halen düþüþ trendi göstermesi de göz önünde bulundurularak, bu deðerin yukarý eðilim gösterdiðin de ALIM yapýlabiliceðini, göstermektedir. Yani, bu hisse TAKÝP edilip uygun fýrsat kollanacaktýr.
Daha fazlasý: http://www.borsadakar.com/?pnum=42&pt=15+MAYIS+2017 (Üye olmayý unutmayýn)
Yer Ýmleri