pay baþý deðeri 42.00 tl
pay baþý deðeri 42.00 tl
halka arz edilen hisse açýlýþla birlikte zarar edermiþ bunu gördüm![]()
Hakikaten üzücü serm piyasalarý açýsýndan þu an için .. 24-28,8 fiyat aralýðýndan halka arz edilecekti, hatta %32 küsur iskontolu vs denmiþti . Sonradan arz fiyatý 19 ‘a aþaðý çekildi ..Açýlýþta 18.12 yi gördü .Fiyat istikrarý kullanýlmadý þimdilik Halka arzlara KY nin güvenini sarsýyor bu gibi durumlar ..
Yabancý satýþta.
DV5jKBKWkAE9E2m.jpg
Acelem yok, süresiz bekleyebilirim.
19.00 da 275 bin lot satýþta nakalým geçebilecek mi o duvarý
coin varmý millet
Bu bana göre; borsa kullanýlarak arza katýlan KY nitelikli bir þekilde dolandýrýlýyor resmen. Arz fiyatý ile yabancýya verilen fiyat nedir? yabancý kar etmeden satmaz ki kim kimi kandýrýyor?
ÝÞ bankasý bu kâðýtta arza katýlmamýþtý, vay be adamlar iþi biliyor. Zaten Ýþ bankasýnýn arza katýlmadýðý hisseye arzdan girmiyorum...ne olur ne olmaz canlý örnek bu hisse oldu...
Buradan þunu da tespit olmuþ olduk bunu fiyatlayan kuruluþ her kim ise o kendini iyi biliyor ne kadar dandik bir yatýrým þirketi olduðunu teyit etmiþ oldu. þerefliler...
Son düzenleme : as1; 13-02-2018 saat: 14:02.
Yazdýklarýmý ve/veya çizdiklerimi Sermaye Piyasasý Kanunu (SPK) 101., 103., 104., 106., 107., 110. maddeleri kapsamýnda tavsiye niteliði taþýmamaktadýr. Dolayýsýyla yazdýklarým ve/veya çizdiklerim, eklediklerim AL//TUT/SAT olarak deðerlendirmeyin, burada verdiðim bilgiler yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri