Bende iptal ettim hocam, açýkçasý Medikal'i arzdan önce de defter deðerine göre çok pahalý bulmuþtum, pek ala saðlýk sektörü birþeyler kazanýyor, temettü verebilir fakat fiyat fiktif geldi. Ýptal edip biraz daha ENJSA aldým, umarým birþeyler kalmýþtýr. 2000'lerde ve 5000. sýralardaym.
__
Forum mesajlarýmý asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendiremezsiniz.
Halka arzlarda talepler sýrayla deðil orana göre belirlenmiyor mu
Redmi Note 4 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Orana göre ama yinede sistem talep sýrasý veriyor sanýrým.
Forum mesajlarým ve fikirlerim kesinlikle yatýrým tavsiyesi niteliðinde deðerlendirilemez.
Halka arz sanýrým ertelendi...
Birkac saat önce önce ziraat yatýrýmda talep giriþi vardý þuan yok.
Ha þöyle yola gel
MLP'den halka arza iliþkin yeni açýklama
MLP Care tarafýndan yapýlan açýklamaya göre, þirketin halka arzýnýn talep toplama süresi, 2-6 Þubat aralýðýna geniþletildi.
Þirket, halka arz için fiyat aralýðýný hisse baþýna 24 TL - 28.8 TL'den 19 TL - 20 TL aralýðýna güncelledi.
Þirketin KAP'ta yayýnlanan "Halka Arza Ýliþkin Fiyat Revizyonu" metninde, "Sermaye Piyasasý Araçlarýnýn Satýþý Tebliði'nin (II-5.2) "Halka arz yoluyla gerçekleþtirilen sermaye piyasasý ihraçlarýna iliþkin satýþ süreleri" baþlýklý 10'uncu maddesinin 2'nci fýkrasý hükmü çerçevesinde MLP Saðlýk Hizmetleri Anonim Þirketi ("Þirket") halka arzýna iliþkin fiyat aralýðý 19,00 TL ila 20,00 TL olarak düzeltilmiþtir. Yukarýda bahsi geçen mevzuat hükmü uyarýnca, 1 ve 2 Þubat 2018 olarak kamuya açýklanan talep toplama süresi, 5 ve 6 Þubat 2018 tarihlerini de kapsayacak þekilde uzatýlmýþtýr. Yatýrýmcýlar 6 Þubat 2018, Salý akþamýna kadar Þirketimizin halka arzýna katýlmak üzere taleplerini, izahnamede belirtilen yetkili kuruluþlara iletebilirler. Buna ek olarak izahnamede bu konuda bir taahhüt olmamasýna raðmen Þirketimize 600 milyon TL'lik bir sermaye giriþinin gerçekleþmesi saðlanacaktýr." ifadesine yer verildi.
Kaynak http://www.bloomberght.com/haberler/...-yeni-aciklama
19 20 den alanlar bile zarar eder bu hisseden.. adamlar 24 den almayýz demiþler ki fiyat düþürülmüþ. peki adamlar 24 den almamýþ 19 dan alýp 24 e kim götürecek kaðýd da 19 dan alanlar kar edeceký19 dan acýlýr 12-13 tl lere doðru düþer yavaþ yavaþ
Yer Ýmleri