Sýkýntý buradan kaynaklanmaktadýr arkadaþlar.
https://ohsad.org/agiz-ve-dis-saglig...5-aralik-2024/
Hocam Aðýz ve Diþ Saðlýðý Hizmetleri Yönetmelik Deðiþikliðinin hissede bu kadar baský oluþturacaðýný sanmýyorum. Medikal Park Saðlýk Hizmetleri A.Þ. çok büyük ve ülke sýnýrlarý dýþýna bile taþmýþ bir saðlýk kuruluþu. Yönetmelik deðiþikliði ile getirilen bazý özel hususlarý fazlasý ile karþýlar.
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Kaldý ki bana göre, diþ saðlýðý hizmetleri en fazla kazanç býrakan saðlýk hizmetlerinin baþýnda geliyor. Mpark buna çok çabuk uyum saðlar ve zorlanmaz diye deðerlendiriyorum. Bence asýl sýkýntý, bütün hisselerde olduðu gibi, yabancý yatýrýmcý noel tatiline nakit girmek için portföylerini bir miktar boþalttý. Mpark hissesinde de hatýrý sayýlýr yabancý yatýrýmcý var. Noel tatili sonrasý hisse yoluna devam eder.
Yazýlarýmýn tamamý þahsi görüþlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diðer ilgili maddeleri kapsamýnda görüþ ve düþüncelerim asla yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Noel tatili 24 aralýkta baþlýyor
Hisselerde bir miktar satýþ baskýsý var
Her sene sonu rutin þeyler aldirmayin
Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
2025 borsamiz için güzel
olacak, hele bir faiz indirimleri
baþlasin
Paylaþýmlarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri