Yazdıklarımı ve/veya çizdiklerimi Sermaye Piyasası Kanunu (SPK) 101., 103., 104., 106., 107., 110. maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımamaktadır. Dolayısıyla yazdıklarım ve/veya çizdiklerim, eklediklerim AL//TUT/SAT olarak değerlendirmeyin, burada verdiğim bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.
O arkadaşın diğer mesajlarına da baktım sizin bu mesajınız üzere...
Nerdeyse hiç şu söyledir bu budur tarzı açık net bi yazısı yok...
Sanki laf olsun torba dolsun tarzı yazıyor...
Ciddi bi konu bu iddia ettiği. Gerçekten ufak da olsa bi duyumu olan anlatır çünkü...
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarımı ve/veya çizdiklerimi Sermaye Piyasası Kanunu (SPK) 101., 103., 104., 106., 107., 110. maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımamaktadır. Dolayısıyla yazdıklarım ve/veya çizdiklerim, eklediklerim AL//TUT/SAT olarak değerlendirmeyin, burada verdiğim bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.
Önce sizin mesajınızı gördüm. Sonra o kişinin mesajını okudum.
Sonra merak ettim diğer mesajlarına bajayım dedim...
Pek öyle ciddi biseyler yazabilecek yorumlar yazmamış daha önce...
Öyle bi potansiyel göremedim...
Yazarsa da özür dilerim sözümü geri alırım.
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Enjsa
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bugün hesabim oldugu icin ziraat yatirimi aradim ve enerjisa.yi sordum ..arayan soran cokmus ..Neyse ..Fakat şunu anlayamadim ..Biz taleplerinizi tavan fiyattan yazacağiz dedi hangi fiyattan olustugu sonra belli olacak dedi ..İlginc ..
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tavandan paran bloke olacak. Belli olduğunda örnek 6.50 den açıldı 7.50 den bloke oldu 1 tl geri hesabına iade edilecek.Üç şekilde alabilirsin diye biliyorum;
1) Fiyat belirleyerek; Bu riskli alamayabilirsin çünkü sen 6.40 desin açılır 6.50 den vermezler,
2) 1000 lot ver dersin alırsın,
3) 7500 TL lik ver dersin alırsın,
Talep fazla olursa o %5 lik kısıma dağıtım yapacaklar ya işte o%5 inde diyecekler ki talep fazla herkese talebinin %40 kadarı verilecek ve 1000 lot talep ettiysen 400 lot alacaksın. Tabi bu son yazdığım satır örnek...
Çok tesekkurler ..
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri