YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.
Bu başka birşey ben semaye artırımından bahsetmiyorum.
Bu başka birşey.
Yeniden halk Arz dan bahsediyorum.
Örneğin Aselsan gibi .
Ceo böyle diyor.
Olabilir diyor masada bu seçenek
Y.t.d Al sat tut tasviyesi değildir.
Bu yazım ironidir SM-A750F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cafer çok düştüm diye herhalde direndi bugün. Ne yaptı etti dolar yükselmesine rağmen 1.5 doların üzerinde kapadı haftayı. Dolar bazlı bu destek önemli olabilir. 11'in altına gelince elim al tuşuna doğru gider gibi oldu ama cafer'in sağı solu belli olmaz dedim vazgeçtim. Haftaya ne yapacak bakalım cafer
Yatırım tavsiyesi değildir,lakin bunu s.ke s.ke yukarı götürecek spek bozuntusu........başka çaresi yok.Milyar kârı olan şirket bu kadar düşük seviyede kalamaz, bırakmazlar.........
14lerden 10 kusurlere 2 gunde duşmus şirket ama bugun bistin rekor yukselişine uymadı.. Yukardan alanları dokmedikçe biraz zor gider gibi...katırSA
LYA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaş koskoca Sabancı gurubusun hareketlerin sanki 1 Milyonluk Şirket gibi yazık vallahide yazık billahide yazık.
Koç gurubu şirketlerine bakın birde bu Sabancı nın şirketlerine adamlar ne Vizyonsuz çıktı.
Milleti dökeceğim diye kabız olacaklar.
2018 Yılından sonraki getirisine bakıyorsun maksimum %100 getiri sağlamış.
2018 Yılında küçük bir çocuğa borsadan hisse seçtirsek zaten 5 kat gitmeyen kalmadı.
Bu Ş...ler bilançoda makas burada makas tahtada makas bu nedir arkadaş.
Sana güvenip gelen yatırımcıyı soymak nedir ? Daha çok kazanmasını sağlayacaksın !
Git koçu örnek al biraz Edepli Ticaret edepli yatırım yap Para her şey değildir itibarda önemli.
Velhasıl kelam bu saatten sonra bu aciz kul senin marketinden ( Carrefoursa ) Senin teknoloji mağazandan ( Teknosa)
Senin bankandan ( Akbank ) Senin Sigortandan (Aksigorta Avivasa) Senin çimentondan (Akçansa Çimsa)
Senin üniversitenden (Sabancı Üniv.) Senin Lastiğinden (Brisa ) Yararlanırsam çevremdekileri faydalandırırsam çevremdekileri dahil kuruşumu sana nasip edersem en adi karaktersiz olayım. Çevresel ve Toplumsal bir bilinç olur umarım insanlarda sizin yaptıklarınız.
Yer İmleri