-
döviz altın rekor üstüne rekor kırarken borsa endekside rekorlar kırıyor.Piyasayı anlamak mümkün değil.Böyle bir ortamda bizim rezil kamu kağıdı ve PÖİP'deki bütün kağıtlar yatırımcısını üzmeye devam ediyor.İşimiz zor.
-

Originally Posted by
eldoR21
döviz altın rekor üstüne rekor kırarken borsa endekside rekorlar kırıyor.Piyasayı anlamak mümkün değil.Böyle bir ortamda bizim rezil kamu kağıdı ve PÖİP'deki bütün kağıtlar yatırımcısını üzmeye devam ediyor.İşimiz zor.
Bedellimi verecek ben anlayamadım
Bilen bir üsted yazabilirmi acaba
-

Originally Posted by
sezar
Bedellimi verecek ben anlayamadım
Bilen bir üsted yazabilirmi acaba
Merhaba arkadaşım.Kağıttan hiçbir ümidim kalmadığı için sıkca bakmıyorum sayfaya.Dolayısıyla sizin mesajınızıda görmemişim.Kusura bakmayın.Hem bedelli hem bedelsiz vermek için sermaye piyasası kuruluna başvurusu oldu bankanın Onayı bekliyoruz.Kolay gelsin.
-

Originally Posted by
eldoR21
Merhaba arkadaşım.Kağıttan hiçbir ümidim kalmadığı için sıkca bakmıyorum sayfaya.Dolayısıyla sizin mesajınızıda görmemişim.Kusura bakmayın.Hem bedelli hem bedelsiz vermek için sermaye piyasası kuruluna başvurusu oldu bankanın Onayı bekliyoruz.Kolay gelsin.
Bilgilendirmeleriniz için çok teşekkür ediyorum.
-
Hale bakarmısınız.ülkenin içinde bulunduğu ekonomik belirsizliğe rağmen endeks sürekli yükseliyor ama bizim rezil kamu kağıdı sürekli kırmızıda.ne yaptıkları belli olmayan banka yöneticilerini bir defa daha kınıyorum.
-
Bu banka kağıdı değilmi ?,Çoğu bankalar %50 uçtu bu neyi bekliyor öküzün trene baktığı gibi,yoksa içini boşalttılarda bizmi göremiyoruz gömediğimizmi var ?
-

Originally Posted by
refaba
Bu banka kağıdı değilmi ?,Çoğu bankalar %50 uçtu bu neyi bekliyor öküzün trene baktığı gibi,yoksa içini boşalttılarda bizmi göremiyoruz gömediğimizmi var ?
Günaydın REFEBA kardeşim.Aylardır benden başka kimsecikler yoktu kağıtta.Benim kendi kendime yazdığım yorumların özündede sizin sorularınız var.Aylardır cevabını almak mümkün olmadı.İNVESTİNG COM'daki yorumlardada aynı şikayetleri görmeniz mümkün.İyi günler.
-
Bugün çoğunu postaladım bu kadar yeter,şu sıralar 26 üzerinde,geride çok az lot kaldı,iyice bıktırmıştı19-22
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri