SACRO HOCAM ÝLK KEZ seni dinliyorum yunsadan 1000 lotluk bi alým yaptým..5,12 den garanti yatýrým..istersen dahada alýrým..mutlu ol yeter..parayý cok sevenler faiz altýn gibi enstrumanlara yonelecek..bu forumda zaten birazcýk hayat tecrubesi olan yazým karakterinden insanalrýn niyetini çözebilir ..siz iyi niyetlisiniz..bugune kadar soylediðiniz hisselerin ele verilenini görmedim yada ben bilmiyorum en azýndan...ama alka kaðýtý 1.36 dan kareli yunsayý marshallý trakya camý hatýrlýyorum..o yuzden boþverin birazda eðlence olsun..kaybetmekte guzeldir bazen..)
Vallahi bu gidiþle Galatasaray 3-4. Trabzon hissesi ise 2. büyük turunu atacak, Fener halen bekliyor...
y.t.d.
Asýl þu Desa þaþkýna çevirdi beni, endeks yükselirken de düþüyor endeks düþerken de düþüyor...
y.t.d.
Ustad, Yunsa'ya destek atmaya devam...Namissiz indikce indi ve dususu oldukca abartti bence
Bakalim spegimiz oyun mu oynuyor yoksa bizi girdabin icine mi cekiyor? Risksiz para olmuyor maalesef
Bir de karlilik iyi gelirse .....
ytd
sacro üstat acaba yünsa sabancý þirketi olarak kasým sonun da baþlayan 3.60 - 5.60 hareketini yine kasým ayýnda halka arz için spk ya baþvuruda bulunan ENJSA rüzgarýyla yapmýþ olabilir mi bu durumda ENJSA hareketlerini daha dikkatli takip etmemiz gerekebilir
ayrýca sýrada büyük halka arz olarak 2.5 milyar dolar piyasa deðeriyle ÞOK marketlerin halka arzýndan bahsediliyor bu halka arz gerçekleþirse yýldýz holding þirketlerini özellikle GOZDE BIZIM ULKER için bir deðerlendirme yapmanýz mümkün mü
selamlar
Son düzenleme : mecosansey; 09-02-2018 saat: 11:37.
Vertu dibini buldu galiba 2018 yýlýnda yýldýz olabilir. 2 tane þirketini halka arz yapacak.
Yer Ýmleri