Cok paylasim yaptim.Forumda kirlilige sebep oldugum icin ,hakkinizi helal edin.Simdi kendi incelemelerimi bitirip onemli bir kac taneyi paylasirim.
SM-G955F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cok paylasim yaptim.Forumda kirlilige sebep oldugum icin ,hakkinizi helal edin.Simdi kendi incelemelerimi bitirip onemli bir kac taneyi paylasirim.
Akýl,adama sermayedir.
Ecilc4,59 saatlik ,gunluk ,haftalik hepsinde guzel.Inceleyin derim.
Akýl,adama sermayedir.
BÝST 3 yýllýk mal toplama sonucunda yýllarca sürecek TREND % + ? prim yapacak kimse bilemez TREND karþýsýnda hiç kimse duramaz, Büyük uzman azmanlar her zaman düþüþçü ve hala düþecek palavralarý sýkýyorlar heryerde, bugün GARANTÝ onlar % +5 prim ile en büyük tokadý çaktý siz hala düþüþ bekleyin 3-5 yýl sonra size dönecekler AYI'lar ama þu an biz BOÐA mOdundayýz![]()
Kalemine saðlýk grafiklerden ve bilgi den faydalanýyoruz. EYVALLAH
F3111 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twitter : @Sacro_trade
Boða piyasalarý kötümserlikten doðar,Kuþkuculukla geliþir,iyimserlikle büyür,coþku ile ölür.
120 K hacimli gecildi.123 K kar satislari gelebilir ama ardindan ralli devam 125 K uzerine kadar.
Bittin olm sen Dolar misin nesin
YTD
2023 sonu Bist 8000?
Sacro Hocam,
Sizinle en cok ters dusenlerden birisi benim burada Lakin, son uc gunluk Garanti hareketini ve endeksin geldigi noktayi gorunce, bir defa daha takdir ediyorum. Durun bi ayaga kalkayim:
Vesselam....
PS: Gecenki kagit gibi iki tane daha kagit yakalasam yeter aslinda bana. Dusen istedigi yere dussun, cikanin da yolu acik olsun.![]()
![]()
![]()
Hocam size uydum 3 ünü aldým çay içiyorum.merak ettiðim karel 12 olabilir demiþtiniz. Ama hayatýmýn kaðýdý yunsa diyorsunuz baþka bir þey demiyorsunuz. 2018 sonu en çok yunsa yý merak ediyorum elimde var ama beklenti ve hedeflerini bilmiyorum. Sloganýmýz Sacrosanct a güven rahat uyu iç çayýný kapa ekraný 😊saygýlar hocam
Yer Ýmleri