Hala biri #karel deli fiþek dememiþ ben bari deyim![]()
Hala biri #karel deli fiþek dememiþ ben bari deyim![]()
Merhaba,
BAGFS dediðin gibi haftalýk ve aylýklarý diplerde ama forumuna baktým da sahibi olan aileyle ilgili sýkýntýlar, devam eden tahkim/dava süreci, þirketin borçlarý, 10-11 yýldýr biriktirenlerin dolar bazýnda büyük zararda olmasý, bedelli olarak bölünmesi gibi olumsuz durumlar gördüm. Elimde biraz eskiden kalma düþük maliyetli YUNSA vardý, onlarý bagfs ile deðiþtireyim dedim ama açýkçasý forumda yazýlan konulardan dolayý pek güvenilir gelmedi bana bu hisse. Sizlerin bu konulardaki son durumla ilgili bilginiz var mýdýr? Teþekkürler.
Fener saatlik Psar dan geri döndü. Saatlik indikatör leri inceleyebilirsiniz
GM 5 Plus cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bagfs sizin dediklerimiz dýþýnda birþey bilmiyorum... Sadece önümüzdeki süreçte konjonktür deðiþir, tarýmsal kalkýnma hýzlanýr veya buna dönük mesajlar bile güzel geliþmelere kapý açar, yurtdýþý satýþlarý artar ve þirket piyasa deðerine ulaþýr... PD /DD 0.74. FK :-8,19 görünüyor... PD/DD 2-3 FK:15-20 civarýna çýksa çok güzel yerlere gidebilir... Beklentiler alýnýr, gerçekler satýlýr... Tüm kötü haberler gelmiþ gibi... Benim gözümden böyle... Artýk güzel haberler baþlamalý... Zamanla güzel olacaktýr diye düþünüyorum... Herkes kendi bilir... YTD..
Dibe vurmanýn en güzel tarafý ne biliyor musun?
Bundan sonra hep yukarý...
Ayni seyleri yapacaktim.. ve ayni kanaate vardim bende.. o kadar kaðýt varken buyuk risk gibi geldi bana.
Nexus 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri