Bu gün kapanýþ tahminim 2.03
Yatýrým tavsiyesi degildir
Bu gün kapanýþ tahminim 2.03
Yatýrým tavsiyesi degildir
Perþembe/Cuma spk beklentisi dikkate alýnabilir...Migros 27 yi gün içinde gördü...Kipa dan çok þey beklediðini Migros yönetimi ve analistler söylerken KÝPA yatýrýmcýsý kaderi ile baþbaþa...
Öðlen genelde fiyatlara baktýmda...yakýn geçmiþte 0.65 /0.75 aralýðýnda aylarca yýllarca dolaþan Þeker Fins Kiralama nýn 2.20 lere geldiðini gördüm.Biþey olmaz bu kaðýttan derlerdi...Asla gözüm yok yolu açýk olsun elinde olan gerçek yatýrýmcýyada hayýrlý uðurlu olsun...Böyle örnekler çoðaltýlabilir..KISMET...
Bence bugün tahtanýn 2.05 kapanmasýnýn en büyük rolu osmanlý yatýrýmýn 1.670.000 lot almasý oldu
Sabah 2.04-2.07 mallar allýndý
Bugünkü alýmlara bakarsanýz yatýrým finans 700.000 lot daha topladý. Satanlar gedik,alan,garanti, A1,iþ yatýrým
Yani gene ayný cep ama artýk düþüremiyorlar tahtayý...
Bugün sadece meraktan 2.06 ya 1.000 lot yazdým 200.000 lot mal varken satýþta emir silinerek benim lotu aldýlar
Eðer 1.000 lota bu kadar ihtiyaçlarý varsa yakýndýr haber
Yarýnki açýlýþ için benim tahminim 2.06
Spk bültenin eðer açýklanacak haber mutlaka içeriden duyumlarý olacaktýr zaten hareketten anlarýz
Herkese bol kazançlar
Bakýyorum laf olsun diye akýl satanlar kalmadý yada azaldý diyelim.. Zaten hep düþeceðini söyleyen doluydu.
Kim kendi hissesinin düþeceðini yazar zaten bunu hissediyorsa zaten tahtada satar çeker gider
Yada çok bilmiþtir... Ama hissesi olmayan tahta da ne yazar o
zaman kahvelerde yancýlar olur onlara benzetiyorum
Umarým osmanlý yatýrým da þirket deðildir
yarýn belli olur.
Herkese bol kazançlar dilerim
D6603 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
olumlu sonuçlar doðurabileceði olasýlýðý ile teknik olarak 1-2 seans yakýn takibi gerekebilir..
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve grafikler ''Yatýrým Danýþmanlýðý'' kapsamýnda deðildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
bence agustos eylül e kadar böyle diye düþünüyorum.
2 yukarý 1 aþagý
1 yukarý 2 aþagý
Bu arada bu gün kapanýþ tahminim 2.04
Asla yatýrým tavsiyesi degildir.
Yer Ýmleri