Çaðrý fiyatý. Ýstisna için baþvuru neticesininden sonra 30 günlük zaman bitiminde faiz eklenir . Dolayýsýyle çaðrý fiyatý 2,25 gibi olabilir.
Siz yinede bi uzmana sorun
o kadar bilgi kirliliði varki insanlar doðal olarak ALLAH bereket versin dünden bugüne %10 dedi çýktý gitti ben 1.60 dada bekleyeceðimi söyledim 2.26 oldu yine diyorum ya herro ya merroo pilavdan dönenin kaþýðý kýrýlsýn hem 2.25 deðil dikkatinizi çekerim min. 2.29 aradaki 4 kademe az lotu olana farketmiyor ama çok lotu olana farkeder
ytd.
2,25 2,26 beklenilen çaðrý aralýðý olduðu içinmi kasýtlý olarak orada tutuyorlar. Ýnsanlarýn kafasýnda 2,25 çaðrý fiyatý algýsý oluþturuldu. þimdide rakamý orda tutuyorlar. Þöyle bir düþünüyorumda aþþaðýmý yukarýmý tahmin etmek gerçektende çok zor tam bir risk
Alýn size derinlik ben birþey anlamadým bu iþten
kk.jpg
arkadaþlar derinliði incelediðinizde sakýn ha þu kadamede 600 bin lot alýþ var kolay kolay erimez demeyin bir anda silebiliyorlar kademeleri bugun çok yapýldý bu operasyonlar bilginiz olsun
Daha yeni baþlýyoruz. %20 - 30 kâr deðil kipanin hikayesi. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
SM-N910H cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri