Haa bu arada her ikinuzde okumaktan bahsediyorsunuz yaa. Insan uzuncu olunca mecburen kap i ve forumlari okuyor. Okuyoruz daha doðrusu okuyorum ;-)
GT-I9300 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haa bu arada her ikinuzde okumaktan bahsediyorsunuz yaa. Insan uzuncu olunca mecburen kap i ve forumlari okuyor. Okuyoruz daha doðrusu okuyorum ;-)
birleþme olursa basit usulde birleþme olur son özkaynaklara göre kipanýn 1.3 milyar hissesi 1.250 özkaynaklarý dd 95 kuruþ migrosun 185 milyon gibi hissesi 1.150 milyar özkaynaklarý dd 6.10 bölü 95kuruþ 6.42 kipa eder 1 migrosa 6.4 kipa, migrosta 30 tl ise 4.68 tlye tekabul ediyor oran ise 0.16 migros ,baþka yerlerde de yazmýþlar deðerleri alarak bende böyle hesapladým ytd
Tskler
Dua edelimde oran 10/1 olmasýn.
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
herþey ortada.Þu olacak bu olacak demeye gerek yok.Sadece sabretmek lazým.Kipa yý bir anda 3,20 lerden 2 lere düþürürler.Yaklaþýk 1 yýldýr hissedeyim .Her türlü oyun gördüm.Kipa speði seviyor bu tür oyunlarý.Bir anda düþürüp bir anda çýkartmayý.Ýki kademe arasýnda saatlerce in -çýk yapmayý ve sonrasýnda düþürmeyi.Mesela 1,70 çýkarýp sonra 1,66-1,67 sonrasýnda 1,65-1,66 sonrasýnda 1,64-1,65 yaptýlar.Zaten sonrasýnda yine 1,50 lerSpek oyunu seviyor.Dediðim gibi sabretmek lazým.
Olumsuz haber yazanlarda hisse varmý acaba?
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düþ sede alsak modundalar. Olumsuz yazanlar
Yer Ýmleri