😀 evet bekleyip filmin sonunu göreceðiz
😀 evet bekleyip filmin sonunu göreceðiz
Arkadaslar, son bir hafta city 350bin lot, son bir ay piramit 1.500bin lot ve bir de yatirim finans alislari. Bu adamlar da mi hesapsiz kitapsiz giriyorlar? Bu kadar lotu neden alsinlar?
Bu kagit toplu ise bence her an seri tavanlar gorebiliriz. Haberlere bakmaksizin.
Öyle iþlerine geldiði gibi birleþme oraný belirlemelerine izin verirmi bu kadar insan!Elinde yüzbinlerce lotu olanlar býrakýrmý zannediyorsunuz öyle paralarýný?Ya hakettiði deðer verilecek bu kaðýda,ya da bu birleþmeye mahkeme engeli gelecek.Hedef MÝGROS,görelim bakalým az kaldý.Mevlam neylerse güzel eyler...
Arkadaþlar 4.5 rakamlardan satan olmuþtur diyecek biþeyim yok sn tuncay sen bnm 3 yýlýmý yemiþsin yok real birleþecek yok carrefour alacak derken ramazanýn ilk günü dip yaparak yeterince yýprattýn ama en baþýndan beri migros olacaðýný biliyorduk. Ve ben bekledikçe baþka yerden kazandým. Allah'ýma þükürler olsun Þuan o paraya ihtiyacým kalmadý. Lafýn kýsasý hodri meydan bn o parayý sýfýrladým bildim. gittiðin yere kadar yolun var . Hadi baþlayalým kaðýt toplama oyunlarýna alabiliyor musun bakalým 😉
Ben bi paket çekirdek daha açayým, bu tuci s2ði akillanmiyacak.
Lenovo K53a48 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Migros Özkaynaðý uçurmuþ.
Eski Özkaynak rakamý 919 milyondu zannedersem DD ise 5,16 idi.
Þimdi Özkaynaðý 1,470 milyon yapmýþ. DD oldumu sana 8,26
Garibim Kipa DD 0,86 idi. O da þimdi olmuþ sana DD 1,01
Kaba hesapla DD birleþmesi ile 1 Kipa ya 0,12 Mgros düþecek
Bu hesaplamanýn TL. karþýlýðý ise 1 Kipa = 3,01 TL.
Amatörce Paylaþýmlardýr
Kesinlikle Yatýrým Tavsiyesi Deðildir
Yer Ýmleri