Ozaman arkadaþlar her yere þikayete devam edicez.özellikle o yönetmelikteki madde yüzünden bunlar küçük yatýrýmcýya yapýlýyorsa cumhurbaþkanýna baþbakana seçim öncesi yüklenicez
LG-M250 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ozaman arkadaþlar her yere þikayete devam edicez.özellikle o yönetmelikteki madde yüzünden bunlar küçük yatýrýmcýya yapýlýyorsa cumhurbaþkanýna baþbakana seçim öncesi yüklenicez
Vallahi hocam olayi en basindan beri bilen daha onceki cagri fiyatlarini iptalleri vs detayli bilen bir arkadas guzel bir yazi hazirlasin bence mitingdefalan istanbulda ben yakaladim mi ulastirmaya calisirim buralrda herkes ugrassin. Bu ptt den gonderebiliyosun elektronik posta gonderiliyor cumhurbaþkanýna ordan posta gonderelim durumu duzgun bir þekilde anlatalým. Yoksa zaten spk onaylamaz diye beklersek Allah korusun sikayet edeni olmadý mi ugrasani olmadi mi spk da onaylayayim gitsin dder cikar isin icinden. Boyle bir hisse kaalmaz ortada hisse.net topigi kapatir biz ordan burdan soveriz ve sonra alýþmaya baþlarýz bu iþe ve zamnla keþkeler cogalir hayatimizda daha sonra keþke demeyeceginiz paralarsa sikinti yok belki ama benim keþke diyecegim bir param eriyor o nedenle bir omur keþke demektense 1 ay uðraþýcam. Isteyende istedigini yazabilir yok twitterdan sikayet mi edilir yok mitingden sikayet mi edilir daha iyi yollar bilenler varsa paylaþsýn ordan sikayet edelim burda ben bildimcilik oynamýyoruz paramizi kirtarmaya çalýþýyoruz
LG-H870S cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaþlar ben son kez söylüyorum kimsenin basini agritmaya niyetim yok ama böyle olumlu düþünürsek bence yanlýþ yaparýz. Spk nin beþiktaþ stadýnýn arkasýnda yeri var istanbuldaki arkadaslarla toplanip gidebiliriz veya ankaraya da toplu bi organizasyon olursa ona da gelmeye çalýþýrým. Bunun peþini býrakýrsak kimse bizim paramýz için baþini agritmaz onaylar gecer
LG-H870S cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok güzel düþünüyorsunuz .bu hanhi madde yüzünden ky ý bu duruma düþürüyorlarsa onuda yazalým deðiþtirilmesine uðraþalým.ben izmirdeyim her türlü destekliyorum.ne yapýlacaksa dilekçe þikayet ben varým gazetelere köþe yazarlarýna ulaþlým basýn yüklenelim
Bol Þanslar..............iyi hafta sonlarý olsun.
.....
þu yazýlarýn üzerine týklayýn linkler var :
buradan formu doldurun :
YARIÞMA >>> KATILIM LÝNKi
buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
ÝZLEME >>> TAKÝP LÝNKi
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
spk gitmek bir þeyleri degiþtirmez örnegin ben Ankara dayým bir çok sefer spk gittim randevu almadan kapýdaki güvenliði geçemeyiz sýradan bir devlet dairesi degil þikayet mail atýn bakarýz derler...
ayrýca þuan spk þok market 12 tl halka arz onay veriyor özkaynak -2 milyar þirketi halka açýlmasý söz konusu olabilirmi ??
forum da geçmiþ yazýþmalar hisse 4.5 tl olunca biri kokuyu aldý birleþme geliyor 4 kipa 1 migros gibi temelsiz söylemler 4 iþ gününde 2 tl düþtü, Migros önerdigi fiyata 1 tl daha düþerse 1.3 tl olacak...
2.3 tl kim alýyor gibi piyasa fiyatýna aldanmayýn hisse sýg son 6 iþ günün pastaya koyarsa bir arkadaþýmýz görün nette alýcý satýcý kim açýkcý yeri oldu kipa...
Sabancý afyon çimentoda 38 tl den çagrý yaptý borsada 180 tl olan afyona neler gördük bu piyasada...
Arkadasim adamlarda robot program var.hizli al sat yaparak o arada atlayanlara iteleniyor.bukadar basit
Lenovo A6020a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri