Dogrudur, konuy hakim olmadan ve emin olmadan baska yerden alinti bilgileri paylasmak yanlis olabilir. Zaten her seferinde alintidir diye belirtiyordum.
Neyse ben ben cekildim. Sizleri takip ediyorum.
Umarim hayirli sonuca ulasiriz.
Tsk
Dogrudur, konuy hakim olmadan ve emin olmadan baska yerden alinti bilgileri paylasmak yanlis olabilir. Zaten her seferinde alintidir diye belirtiyordum.
Neyse ben ben cekildim. Sizleri takip ediyorum.
Umarim hayirli sonuca ulasiriz.
Tsk
Eeyy hirsiz tuncay ve avanesi madem o kadar eminsin cevirdihin dumenden buralarda oyalanma ver tabana bakalim kac lot daha kaptiracaksin bu gariban saydigin bizlere
GT-I9300 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bak Tuncay beyim, sana iki çift lafýmýz var.
Koskoca adamsýn. Paran var, pulun var, her þeyin var.
Binlerce kiþi çalýþýyor emrinde. Yakýþýr mý sana küçük yatýrýmcýnýn hakkýyla oynamak?
Yakýþýr mý bunca küçük yatýrýmcýnýn hisselerini bedavaya cebellezi yapmak elinden ayak oyunlarýyla almak?
Ama nasýl yakýþmasýn! Sen deðil misin beþ babayiðitten biri,
Anlamýyor musun Tuncay beyim, bu küçük yatýrýmcýlar haklarýný istiyor. Ama ben boþuna konuþuyorum.
Adaleti tanýmayan adama, adaleti anlatmaya çalýþýyorum.
Seeen, büyük patron, milyarder, para babasý, fabrikalar sahibi Tuncay Bey!..
Sen mi büyüksün?.. Hayýr, biz büyüðüz! Biiiz, küçük yatýrýmcý! Sen bizim yanýmýzda bir hiçsin, anlýyor musun, bir hiç!
Gözümüzde pul kadar bile deðerin yok! Ama þunu iyi bil: Ne haklarýmýza ne de hisselerimize hiçbir þey yapamayacaksýn.
Yýkamayacaksýn, daðýtamayacaksýn, maðlup edemeyeceksin küçük yatýrýmcýnýn haklarýný. Çünkü bizler haklýyýz ve haklarýmýz var.
Bizler küçük yatýrýmcýlarýz haklarýmýz var. Bunu yýkmaya senin gücün yeter mi sanýyorsun?
Dokunma artýk küçük yatýrýmcýnýn haklarýna ver onlara haklarýný, ver onlara haklarýný! Ver onlara haklarýný! Ver onlara haklarýný! Çakallýk yapma!
Eðer küçük yatýrýmcýnýn haklarýný çeþitli ayak oyunlarýyla ucuzdan almaya kalkarsan biz, ömründe bir karýncayý bile incitmemiþ olan biz, küçük yatýrýmcý* hiç düþünmeden Adaletin kýlýcýnýný ve küçük yatýrýmcýnýn öfkesini üzerine akýtýrýz.
Anlýyor musun dönüp arkamýza bakmayýz bile!..
ironi = inori
ironi = inori
Sýrtlanlar diyarýnda yem olma dikkat et.
Sen bizi salak mý sanýyorsun...
Burayý okuyan Tuncay beyden maaþlý kiþiler iletsin rapor yazarak beylerine..
ky sabrý tükenmek üzere ölüm var ölüm...
Bak uçak kazasý oldu iþadamýnýn pýrýl pýrýl geleçeði güzel kýzcaðýz ve arkadaþlarý kötü bir kazada ebediyete yürüdü yakýnlarýna sonsuz bsþ saðlýðý diliyorum...
Çocuklar ebebeyinlerden ön ölmemeli sabýr diliyorum...
Demem o ki çakallýk yapmasýn Tuncay bey... zaten toplamýþsýnýz neyin ibi. neliðinin peþindesiniz siz...
Türkiyedeki gayrýmebkulu düþük göster yurt dýþýndaki migros gayrimenkullerini 2 defa yuksek degerle... bunun adý ibi. neliktir eþcinsel arkadaþlarý kýrýyorsam özür...
adam olun adam...
bu kadar para hýrsý nedir ya... dýþarda %2,5 kalmýþ elli takla peþindeler...
adam olun adam desinler ölüncede...
örnek sabancý mesela...
ironi = inori
Sýrtlanlar diyarýnda yem olma dikkat et.
[emoji122] [emoji106]
GT-I9300 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Deðerleme üçkaðýdýný bimere ve spk ya yazdým. Yönetimde alengirli kalem oynatanlarý da unutmamak lazým.
Son aþamada dava dilekçesini daha ayrýntýlý çalýþmak lazým, hatta toplu açýlabilirse daha iyi olur diye düþünüyorum.
Forumda hukuk (SPK, TTK) altyapýsý olan arkadaþlar bu konuda destek verir mi acaba..???
Türkiye Muhasebe Standartlarý (TMS) 16 kapsamýnda "maliyet modeli" ile deðerlenmekte olan gayrimenkuller (arsa, arazi ve binalar) 01 Ocak 2017 31 Aralýk 2017 hesap dönemini kapsayan yýl sonu mali tablolarýndan baþlamak üzere "yeniden deðerleme modeli" ile deðerlenerek muhasebeleþtirilmiþtir. (Mgros )
Her iki Þirketin de uzun yýllardan bu yana paylarýnýn halka açýk olmasý ve BÝAÞ ta iþlem görmesi
Her iki Þirketin de ayný sektörde benzer firmalar ile karþýlaþtýrabilir olmasý
Her iki Þirketin de SPK ve KGK düzenlemeleri gereðince, TMS/TFRS uygun baðýmsýz denetimden geçmiþ konsolide finansal tablolarýnýn bulunmasý
birleþme için herþeyi ayarladýn uzman kuruluþ raporunuda açýkla artýk carfursa kilerde iki günde açýklanmýþtý...
TMS-16
Yeniden deðerleme modeli
31. Gerçeðe uygun deðeri güvenilir olarak ölçülebilen bir maddi duran varlýk kalemi, varlýk olarak muhasebeleþtirildikten sonra, yeniden deðerlenmiþ tutarý üzerinden gösterilir. Yeniden deðerlenmiþ tutar, yeniden deðerleme tarihindeki gerçeðe uygun deðerinden, müteakip birikmiþ amortisman ve müteakip birikmiþ deðer düþüklüðü zararlarýnýn indirilmesi suretiyle bulunan deðerdir. Yeniden deðerlemeler, raporlama dönemi sonu (bilanço) tarihi itibariyle gerçeðe uygun deðer kullanýlarak bulunacak tutarýn defter deðerinden önemli ölçüde farklý olmasýna neden olmayacak þekilde düzenli olarak yapýlmalýdýr.
Yer Ýmleri