Birleþme hangi usulde yapýlýrsa yapýlsýn önemli nitelikte iþlemdir.
SPK nýn 24ci maddesi 1 ci fýkrasý gereði haberin açýklandýðý tarih yani 18 Nisan 2018 den bir ay öncesine kadar oluþan aðýrlýklý ortalamadan AYRILMA HAKKI oluþmaktadýr. Bunun da fiyatý kabaca 3.75 ler gibidir.
Yatýrým tavsiyesi deðildir...
Kipa magduriyetinin hesabý Cuma günkü genelkurulda sorulmalý.
SPK ya þikayet ve Genelkurula katýlým biz hissedarlar için çok büyük bir önem taþýmaktadýr.
Bu haktan yararlanmak için genel kurula katýlýp þerh düþmek gerekiyor mu
Sn. Efendi hoþgeldinizright on time
http://www.resmigazete.gov.tr/eskile...0131224-17.htm
ÖNEMLÝ NÝTELÝKTEKÝ ÝÞLEMLERE ÝLÝÞKÝN ORTAK
ESASLAR VE AYRILMA HAKKI TEBLÝÐÝ
Ayrýlma hakkýnýn doðmadýðý haller
MADDE 12
e) Bölünen ortaklýðýn ortaklýk yapýsýnýn korunduðu yeni ortaklýk kurulmasý suretiyle bölünme iþlemleri, kolaylaþtýrýlmýþ usulde birleþme ve bölünme iþlemleri,
Birleþme sözleþmesi madde 1
Birleþme, Migros'un 31i12i2017 tarihli konsolide mali tablolarý ve Kipa nýn 3111212017 tarihli mali tabýolennýn esas alýnmasý suretiyle Migros'un Kipa'nýn oy hakký veren paylannýn %96,25'ine sahip olmasý dolayýsýyla. Migros'un Kipý'yý kolaylaþtýrýlmýþ birleþme yontemiyle külliyen devir atmasý suretiyle gerçekleþtirilecektir.
SPK uygulamasý kapsamýnda uzman kuruluþ raporu ve birleþme raponý hazýrlanacak ve ortaklara inceleme hakký tanýnacaklýr.
Birleþme Sözleþmesi Kipa'nýn genel kurulunun onayýna sunulmayacaktýr. !!!!
Migrosun genel kurulunda da onaylanmayacaktýr.!!!!
Kaza Birleþme Sözleþmesi, Migros'ta semaya artýþý gerçekleþtiriecek olmasýna raðmen. soz konusu sermaye artýþýnýn Migros'un. SPK'nýn Sülü/2016 tarih ve 161440 sayýlý onýyý ile Gümrük ve Ticaret Bakanlýðý'nýn 05!04l2016 tarih ve 5003549143102 sayýlý onayý akabinde lstanbul Ticaret Sicili nezdinde __I__I tarihinde tescil edilen 500.000.000 TL'lik kayýtlý sermaye tavaný içerisinde kalmasýndan dolayý. Migros un genel kurulunda da onaylanmayacaktýr.
Cuma günü GK saat kaçta...
Gündem Maddeleri neler....
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikodularý vb
Sýrtlanlar diyarýnda yem olma dikkat et.
Yer Ýmleri