Bence soru sormak için iþ yatýrýmý tercih etmek lazým. Büyük pay sahibi. Onun beklentisi önemli.
SM-A500F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
60 milyon hisse%95'i toplu, kaldý 3 milyon, 0,4 kuruþ artacak, 1,2 milyon TL ödememesi çok saçma. Kendisi toplamýþ zaten 1,2-1,9 arasýnda, neyin kafasý bu!
[QUOTE=ramayana7500;237630]Bugün deniz yatýrýmla görüþtüm eger spk çagrýdan muaf tutarsa taban taban gidermiþ öyle dedi. Yok çagrýdan muaf tutmaz ise çok iyi olur dedi. Peki spk ky yi korurmu dedim aldýðým cevap spk nýn ky yi korudugunu görmedim ama belli olmaz dedi. Adamcagýz senin kararýn senin tercihin kar zarar senin dedi. Bu tür durumlarda ky ne yapmalý bekleyelimmi korkup satalýmmý bu tür olaylarla daha önce tecrübesi olan bilgi sahibi olan birileri biraz aydýnlatsa bizi. ASLA YT DEÐÝLDÝR
Hisse 2.50 deyken satýþ haberiyle nicin 1.20 ye düþtü
Bunun sorumlusu 25 krþ a kipayý aldým diyen anadolu gurubu
Kipada yatýrýmcý zarara ugratýlmýþ durumda
Bence spk yeniden degerlemeye bile bakmadan cagrý zorunlulugu getirmesi gerekir.
Þöyle iyi bilen arkadaþlar yorumlarýnýzý esirgemeyin lütfen, çaðrý olur mu vs görüþleriniz nelerdir
çaðrý muafiyeti istemesinin sebebi Bence ilk plan olarak ikincil halka arz yapýcak olmasý tamamen þahsi fikrim yatýrým tavsiyesi deðil.
HTC One M9 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri