Bilincli yatirimcilardan beklenen adimlar geliyor, dava sayisinin artmasi baskiyi da arttiracaktir.
Bilincli yatirimcilardan beklenen adimlar geliyor, dava sayisinin artmasi baskiyi da arttiracaktir.
Buyrun....
http://ipahaber.com/2018/07/14/spkda...-ay-suc-degil/
SPK’dan çok tartýþýlacak karar: Haksýz kazanç 2 ay suç deðil
Sermaye Piyasasý Kurulu (SPK) çok tartýþýlacak bir karara imza attý. Þirket içinden doðrudan bilgi alan, rapor hazýrlayan kiþilerin hisse senedi alýmýný yasaklayan düzenleme 31 Aðustos 2018’e kadar rafa kaldýrýldý.
Piyasa Bozucu Eylemler Tebliði’nin 4. maddesinin 3. fýkrasýna göre insider trading (içeriden bilgi alarak hisse senedi alýp satmak) suç ve bu suçu iþleyenler hakkýnda 2 ila 5 yýl arasýnda hapis cezasý öngörülüyor. "......
Nush ile uslanmayaný etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanýn hakký kötektir...
Ziya Paþa
Evet biliyorum, sadece curetin piskinligin altini cizmek icin paylastim.
Aslýnda baþta etik görülmeyen ve sonradan gelen eleþtiriler sonucunda deðiþtirilmek istenen teblið piyasanýn lehineydi. Varlýk barýþý ile paralarý aðalar getiriyor size bir ay izin hissenizi alýn deniyordu, hatta aldýðýnýzý satamayacaksýnýz deniyordu, eðer bu içerden bilgi suçuna da girse seni hoþgöreceðim cezalandýrmayacaðým deniyordu. Ama piyasanýn eleþtirelerinin sonucunda bu tebliðden vazgeçildi.
Mazur gorun, anlamaya calisiyorum;
Bu acilan dava muhtemelen bizim sureci belirsiz bir sure uzatacak. Su anda bu dava ile SPK'nin karar berme sureci otomatik durmus mu oldu? SPK devreden cikmis mi oldu? SPK bu süreçte amacli olarak mi uzun sure karar vermemiþ olabilir? Mahkeme Jak Beyi hakli bulursa birlesme iptal mi olacak? Bizim icin birlesme mi daha iyi olur yoksa Kipa olarak devami mi?
YTD
Son düzenleme : Walk-in; 16-07-2018 saat: 13:51.
Dahol Dyhol birleþme davasý devam ediyor.orayý inceleyebilirsiniz.
Yer Ýmleri