Originally Posted by runo sayın efendi bey bende müdahil olmak istiyorum ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim tşk. Ben hukukçu değilim, usulü bilmiyorum bir hukukçuya sorun. Dava Karşıyaka Asliye Ticaret Mahkemesinde görülüyor, 2018/366 Esas dosya
Originally Posted by Efendi Ben hukukçu değilim, usulü bilmiyorum bir hukukçuya sorun. Dava Karşıyaka Asliye Ticaret Mahkemesinde görülüyor, 2018/366 Esas dosya Tesekkurler Efendi LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by Efendi Ben hukukçu değilim, usulü bilmiyorum bir hukukçuya sorun. Dava Karşıyaka Asliye Ticaret Mahkemesinde görülüyor, 2018/366 Esas dosya teşekkür ediyorum
Originally Posted by runo teşekkür ediyorum Rica ederim sizin gibi duyarlı yatırımcılar ne kadar çok olur ve harekete geçerse hukuksal mücadelede başarı şansı artar.
Forum Rules
Yer İmleri