Ben sahip olduðum hisseyi satmayacaðým.Çaðrý yapsada katýlmayacaðým.Elbet birleþecekler.Ýngilterede tesco, ortaðýný kandýramaz.Ben kendi adýma bekleyeceðim.
Ben sahip olduðum hisseyi satmayacaðým.Çaðrý yapsada katýlmayacaðým.Elbet birleþecekler.Ýngilterede tesco, ortaðýný kandýramaz.Ben kendi adýma bekleyeceðim.
Kanunlar zayýf insanlarý aðýna yakalanýr. Güçlü insanlar aðý delip geçer. Ben devletin mahkemelerine güvenemiyorum. Hep güçlüden yana
SM-A320F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zaten dünyanýn hiçbir yerinde de böyle bir hisse alýmý göremezsiniz.
Bakýn açýn KÝPA ve Migros'un en son bilançolarýný yanyana .. orantýlayýn sonra dönün hisse fiyatlarýna bakýn.. 2 ye 25
Ne hisseyi alan ahlaklý - belki yýrtarýz diye muafiyete baþvuruyor.. ne güzel hisse baþý 19 kuruþa alsýn piyasadaki 60 milyon hisseyi.
Ne spk görevini zamanýnda ve doðru dürüst yapýyor.. hani iþlemler karþýlýklý bakan yok .. hani deðerlemedeki rakkamý Migros kar yazmýþ hala bildirim yok muafiyet için..
Sonuçta bu iþ bir þeklide düzelecek katýlan olursa KÝPA genel kuruluna hazýrlanýp gelsin biraz adamlarý terleteceðiz ..
Özet:
Migros Kipa yý aldý mi aldý...
Varlýklar yeniden deðerlendi mi deðerlendi..MÝgros bilançosuna kar bile yazdý...
Þimdi beklenen SPK dan muafiyet reddi
Son aþama birleþme oraný
Sanýrým en kolayý son aþama çünkü bu noktaya gelince hesap basit koy yanyana bul oraný zaten bunu yapacak firmalarda böyle yapacaklar..
Lütfen artýk ortamý bulandýrmayýn yok borsadan çekilecekmiþ yok þöyle yok böyle. Zaten burada bir avuç yatýrýmcý kaldýk.
Merak eden SPK nin tebliðlerini okuyabilir..
Benim katýldýðým konu ise Kipa ve Migros konsolide olurken bazý kipa lar yada migros lar kapanacak yada satýlacak zira ayný çevrede olan bir çok örnekte olduðu gibi. Buda KÝPA hanesine kar yazacaktýr.
Uzun vadede tek firma kalacaðýný tahmin etmekteyim.
>Herkese bol kazançlar dilerim.
Bende hepsi Migros olacak diye duydum.Zaten o müthiþ karý nasýl hop diye kendi kasasýna koyar.Kýsaca Migros deðerlenmiþ halý ile Kipa ortaklarýný maðdur etmeden hisseleri almalýdýr.Ama maðdur etmeden!
Hissenin sahibi Migros niye bilançosunda koymasýn ki .
Bunun ne maðsuru var ki
Bu arada geri kalan paylarda halka arz edilmeden Migros la birleþme olmaz .
Fon geri kalaný satacak ama ne zaman
Önceden dediðim gibi yine 3 yýl gibi benzer anlaþmalarý vardýr belki o konu hakkýnda net bilgi Yok
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Bekliyoruz sabýrla ky olarak geliþmeleri izliyoruz
GM Discovery II+ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatay seyretmeyecegi kesin ya aþaðý ya yukarý
GM Discovery II+ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Malýn sahibi Migros ondan kimsenin tereddütü yok.Kipacýlar olarak sorun batan gemi fiyatýmý gerçek eder fiyatýmý bunun belirlenmesini istiyoruz.Migros hangi anlaþma ile o fiyata aldý bu hisseleri.Deðerleme öncesi sonrasý Kipa çýnýn hakký yenmesin tek sorun burda bunuda spk yada hak hukuk yemeyeceðine inandýðýmýz sorumlu yöneticiler çözer...
Yer Ýmleri