1. Hisse toplayacaðým diyebilirler
O zaman yön belli.
2.Entegrasyon diyebilirler.
Buda bizim lehimize olur
yatýrým tavsiyesi deðildir!
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1. Hisse toplayacaðým diyebilirler
O zaman yön belli.
2.Entegrasyon diyebilirler.
Buda bizim lehimize olur
yatýrým tavsiyesi deðildir!
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : abc; 26-07-2017 saat: 19:05.
rekabet kurumu izni geregi
“Rekabet Kurulu, 10 ilçede yatay yoðunlaþma vardý tahahüt verildi bu þubeler kapanacak
artýk migros yönetimi atacagý adýmlarý görelim
Ben olsam hissesi 2 elle sýký sýký tutardým
D6603 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Niye dusuyor
borsa ogrencisiyim ogreniyorum
Zaten 1.5 yili tamamladim bu hissede, sabirliyimdir ama nereye kadar sýmsýký tutalom diyorum[emoji4]
GT-I9300 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þirketimiz, 2018 yýlýnda vadesi gelen*tahvillerin yeniden finansmanýnýn yaný sýra önümüzdeki dönemdeki yeni*ihtiyaçlarýnýn da finansmaný amacýyla çeþitli uzun vadeli borçlanma araçlarýnýn*kullanýlmasý konusunu deðerlendirmektedir.
**
Bu kapsamda, Coca-Cola Ýçecek A.Þ. Yönetim*Kurulu, 26 Temmuz 2017 tarihinde alýnan karar ile çeþitli tertip ve vadelerde*toplamda 1.000.000.000 ABD Dolarý (Bir Milyar Amerikan Dolarý) veya muadili*yabancý para veya muadili Türk Lirasý tutarýna kadar, þartlarý ihraç*tarihindeki piyasa koþullarýna göre belirlenmek ve Sermaye Piyasa Kurulu'nun*onay tarihinden itibaren 1 yýl içerisinde ihraç edilmek üzere, yurt dýþýnda*tahvil ihraç edilebilmesi için Sermaye Piyasasý Kurulu'na baþvuruda bulunulmasý*da dâhil gerekli çalýþmalarýn yapýlmasý için yönetimi yetkilendirmiþtir.
**
Coca-Cola 1 milyar dolar borç için tahvili baþvurusunda bulunuyor hemde çaðrý biter bitmez ayný dakika, gelin bunu yorumlayalým
Yer Ýmleri