arkadaþlar merhaba RAMM hesap hakkýnda bir bilginiz var mý acaba? ben bir aydýr AMarkets te iþlem yapýyorum. RAMM hesap yeni açýlmýþ. sitede onun hakkýnda okudum pek anlamadým açýkçasý. herhangi bir gruplardaki iþlem kopyalamasý mý bu acaba
arkadaþlar merhaba RAMM hesap hakkýnda bir bilginiz var mý acaba? ben bir aydýr AMarkets te iþlem yapýyorum. RAMM hesap yeni açýlmýþ. sitede onun hakkýnda okudum pek anlamadým açýkçasý. herhangi bir gruplardaki iþlem kopyalamasý mý bu acaba
Yabancý firma olarak önerileriniz / çalýþtýðýnýz firmalar nelerdir. Türkiyede 50k limit olduðu için yurtdýþýnda bir firma arýyorum ancak çok emin olamadým, para yatýrma/çekme konusunda en rahat ve güvenilir firma öneriniz var mýdýr?
bu nedenle ben de yurtdýþý firmalarý tercih ettim. Þimdilik AMarkets te çalýþýyorum. 100 dolar ile iþleme baþlayabilirsiniz. sizin için hangi para yatýrmak veya çekmek için hangi yöntem uygun. ben mesela kredi kartlar üzerinde yatýrýp çekiyorum.
bundan önce baþka bir firmada çalýþmýþtým ancak skalping fýrsatý olmadýðý için baþka bir firmaya taþýnmaya karar verdim
hocam ben eðer bu hesabý seçsem ben mi hesabýmý yönetirim yoksa RAMM hesabý yöneten kiþimi?
Yer Ýmleri