bu nedenle ben de yurtdýþý firmalarý tercih ettim. Þimdilik AMarkets te çalýþýyorum. 100 dolar ile iþleme baþlayabilirsiniz. sizin için hangi para yatýrmak veya çekmek için hangi yöntem uygun. ben mesela kredi kartlar üzerinde yatýrýp çekiyorum.
bu nedenle ben de yurtdýþý firmalarý tercih ettim. Þimdilik AMarkets te çalýþýyorum. 100 dolar ile iþleme baþlayabilirsiniz. sizin için hangi para yatýrmak veya çekmek için hangi yöntem uygun. ben mesela kredi kartlar üzerinde yatýrýp çekiyorum.
AMarkets te para çekme konusunda sorun yaþamadým. kredi karttan baþka havale bitcoin var. benim için kredi kartlar üzerinde çekmek daha uydundur.
AMarkets hakkýnda daha önce de telegram gruplarda okumuþtum. Türkçe destek sunmayý yeni baþladýlar sanýrým
bundan önce baþka bir firmada çalýþmýþtým ancak skalping fýrsatý olmadýðý için baþka bir firmaya taþýnmaya karar verdim
Alt limit yok
XM mý daha iyi AMarkets mi? hangisini önerirsiniz arkadaþlar
yeni girmeyi düþünüyorsanýz dikkatli olun. forex te özellikle yurtdýþý firmalarda iþlem yapmak risklidir. ama 100$ ile baþlayabilirsiniz bu açýsýndan yerel firmalara göre daha iyidir.
Yer Ýmleri