herþey tahta yapýcýda bitiyor bende takmýyorum zaten bu kadar zararý, bugün tahtayý çok iyi silkelediler bence, marbaþ sanýrým malýný sýfýrladý ne var yok verdi, ben adrese teslim ettiðini düþünüyorum tüm malý ve görevini tamamladý bence,
herþey tahta yapýcýda bitiyor bende takmýyorum zaten bu kadar zararý, bugün tahtayý çok iyi silkelediler bence, marbaþ sanýrým malýný sýfýrladý ne var yok verdi, ben adrese teslim ettiðini düþünüyorum tüm malý ve görevini tamamladý bence,
RÝCA EDERÝM..
çOK ACAYÝP HÝSSE.gündüz de yazdýðým gibi.ayný aracý kurum ayný fiyata dahi; bir yandan alýrken bir yandan satýyor..
Birbirlerinden mal mý kaçýrýyorlar,mal mý kakalýyorlar.Macera dolu bir hissedeyiz..bu gün yine piyasadaki lotlarý 2 ye katlayacak iþlem yaptý....
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
A1 ilk gün verdiði 480 bin lotu, dün ve bugün geri almýþ
Reklamýn iyisi,kötüsü olmazmýþþ...
http://www.borsagundem.com/haber/hal...ikladi/1281429
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
yarýn dökülen dökülür spek haftaya alýr eline sazý.
Hisse çok sýð, 10 da yaparlar, 1 de yaparlar.
Bir kaç habere bakar.
Adamlar borsaya açýlýrken maksimum ,(hisse deðerini sýfýr kabul edersek)11 küsür milyon para kazanmak için girmemiþlerdir bu iþe.
Acýtmayacak kadar parayý gömmeyi tercih ettik,bakalým neler göreceðiz bu hissede.
Asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Ancak bir aptal suyun derinliðini iki ayaðýyla ölçer..Afrika özdeyiþi
speklerýn istedýðý gibi kaðýt halka araz etmýþler zamnýnda hateks kotuledýler kaðýt 4 30 cýkdý bu kaðýtda kotulnýyor kaðýt iyi prim yapcaða bnzýyor
Yer Ýmleri