Aynen kardeþim, sen haklýsýn,,,ayný anda birkaç iþi yapmaya kalkarsam böyle hata yaparým iþte...Ben yapýlan iþlem adedi ýle yatýrýmýn sattýðý rakamlarý ayný düþünmüþüm az önce...pardon..
Aynen kardeþim, sen haklýsýn,,,ayný anda birkaç iþi yapmaya kalkarsam böyle hata yaparým iþte...Ben yapýlan iþlem adedi ýle yatýrýmýn sattýðý rakamlarý ayný düþünmüþüm az önce...pardon..
NE ELBÝSELER GÖRDÜM,ÝÇÝNDE ÝNSAN YOK ; NE ÝNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBÝSE YOK...
Talman pahali oldugunu medikal park pahali enerjisa ve peker gyo pahaliydi.safkarla ve bu ucuz halka arz ediyr.ben hep yillardan beri dikkatimi ceken birincil piyasada halkara arzlarda yatirimcilar kar etdirmistir.en son safkarda birilcil piyasada halka arz edildi.umarim onun gibi bir hareket ceker.
Lenovo A6020a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kagidin oz sermayesi nedir bunu gormek lazim.eger ozsermaye iyi ise gideri olur.
Lenovo A6020a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
buyur kardeþim finans yatýrýmýn raporu
https://www.kap.org.tr/Bildirim/659388
Selam almak zor oldu iþ bankasý þubesi e posta ile talimatname gönderdi imzaladým yazýcýdan taradým e posta ile þubeye gönderdim onlar kardeþ þirketleri yatýrým finansa e posta gönderdiler ve 3201 adet aldým aslýnda 16.000 lot alacaktým param takasta kalmýþ spk olmasa bu kaðýt çok gider fakat 2.35 tl de kredili açýkçý yasaðý gelir bence hayýrlý olsun borsanýn rekorlarindan nasibini almadýðý için çok çýkarýrlar bence hayýrlý olsun ytd...
Ne zaman iþlem görmeye baþlýyor arkadaslar, pekerle beraber persembe günümü?
Yer Ýmleri