Originally Posted by
Desperado
o otel için verilen krediye karþýlýk ayrýlmýþ önceki dönemlerde... pandemi de ilelebet sürecek deðil, 2021'de bitecek er geç... sonrasýnda bir noktada satarlar oteli, kaça satarlarsa da o kadarý kar yazacaklar...
Bu icin karsilik ayrýlmýþ olmasi iyi olmus... yine de unutmamakta yarar var ki 2008de bankalar hic bir ise yaramayan tasinmazlarin sahibi olup paralarini batýrmýþtý... bu yüzden tasinmaz teminatlarina cok da güvenmemek lazým diye dusunuyorum...
Bir de mesela Allah korusun onumuzdeki surecte bir devaluasyonla karsilasirsak dolar bazinda taþýnmazlarýn degerleri dusecektir iyice...
Dediginiz gibi pandemi mutlaka bitecektir ancak biz çin aþýsýndan baska aþý alamadýk ... onun da nisanda gelip gelmeyecegi belli degil henüz.... turizme bir kac yil cok güvenmemek gerekiyor gibi geliyor bana...
belki de ben taþýnmaz konusuna cok soðuk oldugum icin hep menkulü öne koyduðum için bu durum bana verimli gelmiyordur mutlu saglikli gunler dilerim saygýlar
yazdýklarým tamamen kiþisel yorumlarým olup hiçbir þekilde yatýrým tavsiyesi deðildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileðiyle...
Yer Ýmleri