Üstadým sabahýn köründe güne sizin yazdýðýnýzý okumak en büyük keyfim. Hele hele yanýnda filtre kahve olunca tadýndan geçilmiyor. Sabah keyfim sizin yazýlarýnýz olmayýnca olmuyor . Bu günün en güzel haberi paylaþým yazýnýz. Ýyiki varsýnýz keyfiniz bozulmasýn hep daim olsun. Tekrar hoþgeldiniz ,

Originally Posted by
deniz43
Kiþisel olarak ben eleþtiriye açýk bir insaným,yapýcý eleþtirilerin de insan geliþiminde çok faydalý olduðuna inanýrým.Farklý görüþlerin karþýlýklý nezaket ilkeleri çerçevesinde özgürce ifade edilmesini hep desteklerim.Bütün yazýlarýmý somut verilere,rakamlara,hesaplamalara ,haber linklerine dayalý olarak oluþturmaya özen gösteririm,farklý yorumlarý ya da düþünceleri olanlarla da memnuniyetle bu çerçeve içinde tartýþýrým.
Ama yazýlarýmý deðil,kiþisel olarak beni hedef alan ,nezaket iliþkilerini çiðneyen saygýsýz ifadeleri hoþ görmem mümkün deðil.Burada yapýlan hakaret sadece bana deðil, daha da önemlisi bu baþlýðýn tüm katýlýmcýlarýna,onlarýn tercihlerine yapýlmýþ bir saygýsýzlýk idi.
Sonuç olarak;ilginize çok teþekkür ediyorum.Karþýlýklý nezaket iliþkileri ve forum kurallarý çerçevesinde yýlbaþýndan sonra bu baþlýkta yeniden yazmaya ,paylaþýmlarda bulunmaya devam edeceðim
AL / SAT / YAT / TUT yada Turþu kur tavsiyesi deðildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer Ýmleri