https://www.karar.com/yazarlar/ibrah...ceksin-1596716
6 ay sonra öleceksin
Kerim Rota'nýn yazýsý:
Yasak Elmanýn Finali
https://www.perspektif.online/wp-con...i-grafik-2.png
Merkez bankasýnýn dövizin fiyatýnýn yükselmesini frenlemek için, kamu bankalarý üzerinden yaptýðý döviz satýþý;Naci Aðbal dönemi hariç,son 5 yýlda Murat Çetinkaya döneminde 31.1 milyar dolar,Murat Uysal döneminde 95.2 milyar dolar,Þahap Kavcýoðlu döneminde 199 milyar dolar,toplam:325.3 milyar dolar.
Kemal Derviþ zamanýnda atanan ve Cumhurbaþkaný Ahmet Necdet Sezer tarafýndan korunduðu için AKP hükümetleri tarafýndan görevden alýnamayan Süreyya Serdengeçti döneminde biriktirilen 45.3 milyar dolar döviz ve Durmuþ Yýlmaz tarafýndan biriktirilen 31.4 milyar dolar döviz de bu 3 merkez bankasý baþkaný tarafýndan çarçur edilmiþ.
Son düzenleme : deniz43; 14-06-2023 saat: 08:20.
2018 yýlýndan beri iþ yerimde (kamu dairesi) bunu anlatmaya çalýþýyorum. Orta sýnýf ve alt sýnýfýn deðiþimi. Çok canýmýzý acýtacak diyorum o zaman evleri arabalarý milyonlara çýkýyor diye kendisini milyoner sanan arkadaþlarým son 1 yýldýr anca jetonlarý düþtü ve aðlamaya baþladýlar. Maalesef gelinen noktadan geri dönüþ imkansýza yakýndýr
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
" Bir Cüzdaný Doldurmak, Boþ Olanýna Katlanmaktan Daha Kolaydýr "
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
Yalan söylüyor.Genel kurmay baþkanlýðý kayýtlarýna göre;sakat kalanlar ve yaralýlanlar hariç muharebe meydanýnda verdiðimiz 56643 þehitin 21'ini o zamanki osmanlý imparatorluðu sýnýrlarýnda doðan ve bulgaristandan gelen ,27'si arnavutluktan gelen ,31'i makedonyadan gelen 45'i yunanistandan gelen,65'i kosovadan gelen türkler oluþturuyor.Halepten gazzeden gelip Çanakkale savaþýnda savaþanlar da arap deðil,orada yerleþik olan türkmenler.Araplar birinci dünya savaþýnda ingilizlerle birleþip,Lawrance'ýn kýþkýrtmalarý ve kabile reislerini altýn ile satýn alarak Hicaz emiri þerif hüseyin'in liderliðinde bizi sýrtýmýzdan vurdular.
O hödük önce öðrensin ki ,daha Ýstanbul Türk topraðý deðilken 1387 yýlýnda Selanik 66 yýl öncesinden Türk topraðý olmuþtu,1912 yýlýna kadar, 525 yýl da Türk topraðý olarak kaldý.Osmanlý devleti balkan savaþýnda yenilip þehri terk ederken 1900 yýlý nüfus sayýmýna göre 118 bin nüfusun sadece 16 bin'i rumlardan oluþuyordu.
Son düzenleme : deniz43; 14-06-2023 saat: 10:31.
Tabiki akp de doktoralý birçok ismin tez danýþmaný Prof. Dr. Eriþah Arýcan dýr. Baþka kim olacak.
Buarada ben faizlerin ilk toplantýda %25 e çekileceðine inanmýyorum. MB baþkanýnýn ppk yý belirleme yetkisi yok. Þuan için ppk öyle bir kararý çýkartamaz. Sadece RTE den o yönde talimat gelirse olur.
MB baþkanýnýn yetkileri de kýsýtlý, sadece genel müdür düzeyinde atama yapabiliyor. Geçen kalem müdürünü deðiþtirdi haberi vardý.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
Yer Ýmleri