Originally Posted by
kuzu
TERCUMESI.....
biz hem kismen madayiz.....hemde hedge SHORTUZ,,,,,yarin 11 de short kapa hemel LONG DIYOR BU HABER.....
EGER HALKIM BU HUBARLARLA SOYULUYORSA.....bu tehhhnik analizcilerden daha buyuk bir ihanettir.
bu haber yanlismi.....hayir dogru....deniz tasiyor bunu....hain mi....degil.
bu haber.....gozlerimize.....kulaklarimiza hitap ediyor....GERCEK DEGIL......
GERCEK OLAN SUDUR BU HABERDE....KIM KIMIN CEBINDEN NE ALACAK.....KAPITALIZM BUDUR.....VE NORMALDIR.
HABER DIYORKI.....turk borsasinda....elinde bi birim mal varsa bunu hemen iki birime cikar saat 11 gibi.....
bak.....gece yazdigimi sabah aynen uyguladi....elimde 13 200 VIOP SHORT vardi.....12 600 lere indi....SHORTU kapattik LONG olduk.....ve ilava dipte hisse aldik.....
yapmak istedigim su....BU HABERLERI DOGRU ALGILAYIP.....nasil para yapiliri gostermekti...GOSTERDIM.....trump 48 saat ultimaton vermisti....yikacagim....yakacagim diye....BEN TERCUME ETTIM....ANLASMA YAPACAGIM DIYOR diye....oylede yapti....ama ben ve ekibim....altin ve gumus de mali goturduk.....bizim borsada mali goturduk....
bu haberi dogru kullandik......
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yer İmleri