Deniz bey sadece bilgisi ile deðil, yazarken gösterdiði özeni, üslubu ile de forumun nadir deðerlerinden biri.
Tekrar eden sorularý dahi ayný sabýr, nezaketle ve özenle cevaplayan, soru sahibinin anlayabileceði dile indirgeyen çok kýymetli bir yazar.
Haklý þikayetinin temelindeki, sosyal medyada da yaygýn hale gelen üslup maalesef forumda da yaygýn.
Kendisini yalnýz hissetmemesi, emeðinin kýymetinin en azýndan birileri tarafýndan bilindiði anlamýnda tarafýmýz belli olsun.
Bu vesile ile bir kez daha teþekkürler.
Uzunca bir süre foruma yazmayacaðým.Ondan önce -tavsiye ettiðim için - kendimi sorumlu hissettiðim Intel hissesi için son bir duyuruda bulunayým:
https://www.cnbc.com/quotes/INTC?qsearchterm=
USD
Last | 11:29 AM EDT
123.02
price up+6.06 (+5.18%)
Temmuz ayýnda 22.5 usd'dan aldýðým ve bu baþlýkta paylaþtýðým Intel hisseleri bugün 123.15 usd'e ulaþtýðýnda yani 123.15/22.5,aldýðým fiyatýn usd olarak 5.47 katýna çýktýðýnda bugün biraz önce 22.5/123.15=%18.27'lik kýsmýný sattým.
Böylece elimdeki hisse senetlerinin maliyeti sýfýr oldu.Kalan kýsmý ise uzun bir süre elimde tutacaðým,önemli bir þey olmadýkça satmayacaðým, portföye yeni bir ilavede de bulunmayacaðým.
Ayrýlmadan önce kýsaca spacex ile ilgili de kýsa bir yorumda bulunayým.Ýleride belki baþarýlý olabilir ama aþýrý pahalý halka arz ediliyor demiþtim.Geçen yýl sadece 18.6 milyar usd satýþý olmuþ,4.9 milyar usd zarar etmiþ,bu yýlýn ilk 3 ayýnda ise 4.7 milyar usd satýþ yapmýþ , 4.3 milyar usd zarar etmiþ.Bu þirkete sadece 18.6 milyar usd yýllýk cirosu ve zarar etmesine raðmen,þiþirilmiþ projeksiyonlarla trilyon usd'in üzerinde piyasa deðeri biçip ,bu fiyatlamadan halka arz yapmak akýl tutulmasý.Ben þahsen bu fiyatlardan spacex almayý hiç düþünmem.
https://www.cnbc.com/2026/06/12/spac...e-updates.html
Son düzenleme : deniz43; Dün saat: 19:12.
Madem Nasýl Guzu Reise sahip çýkýlýyor Sayýn Deniz43'e de sahip çýkýlmalýdýr. Bu çifte standart olmaz mý? Sayýn Deniz43'ün bazý düþüncelerine bende katýlmýyorum ama eleþtirinin de bir üslubu olmalý. Ayný kiþi beni de ayar etti 1 yýla yakýn ara vermeme sebep oldu hisse net yönetimi maalesef oralý olmadý. Þimdi ben bir yerde bir kaç kez eleþtiri yazýsý yazdým hiç bir þekilde de ne hakaret ne kötü söz ama uyarý aldým. Neden burada bu duruma sebep olan kiþi bana mesnetsiz ithamlarda bulunurken ya da burada ayný þeyleri yaparken hoþ her yerde yapýyor o da ayrý konu neden kendisine gereken uyarý yapýlmýyor.
Gerçekten bu çifte standardý anlamýyorum. Amacým ortamý germekte deðil haksýzlýða susmak yanlýþ tarafým belli olsun.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Deniz hoca sayesinde çok þey öðrendim çok teþekkür ediyorum kendisine. Kendisinin burada olmayacak olmasý bizim için büyük kayýp. Böyle zevzekler toplumun hee yerinde var sadece bagcýyý dövmek amacý. Yoluma zerre faydasý yoktur bunlarýn. Mikrop gibiler
CPH2219 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri