Ziraat iþ ak toplam 500 üstü alýþ. Alnus 680 bin civarý satýþ
EML-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ziraat iþ ak toplam 500 üstü alýþ. Alnus 680 bin civarý satýþ
EML-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güvenme insanlarýn samimiyetine menfaatleri uðruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi þayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!
Saçmalýk aslýnda borsa. Hemde ne saçmalýk saymakla bitmez. Çok deðil bir adým kaldý çýkýþ hedefime diyorum yýllardýr böyle beni kandýrýyoruz.! Halbuki mevduat hesabý na yatýrsaydým þimdiye o hedefi kaça katlardým.
Yeni yýla böyle girilirmi be.. neyse alýþtýk artýk.
Bu yazdýklarým Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.
mart ayýnda gedik ve býyýklý citi öncülüðünde 7.49 u gördü
þimdi alnus ve invest ile 4.94 ü
patron nun piyasaya mal satma gibi derti yok
adesse ve çemaþý göstere göstere çaktýlar bunlar gibi de cacýk deðil en azýndan
yakýnda toparlanacaktýr umarým
spek mal kaptýrmak istemiyorsa
tabii bana
Alnus 680 bin satýþmý ha bak o zaman her þey normal. Ama seans kapanýþýnda alnus 48 bin satmýþtý. Zirveden toplam 300 bin lot satýþ var. Geri kalan asansör de oldu. Ama o kadar lot nasýl oldu gerçekten bilmiyorum. Ýnvest var bir biraz yüklü alan.
Bence 3.56 dan 4.94 e 4 günde nasýl geldiyse yine gelir gibi. Çünkü gerçekçi deðil görünenler YTD.
Yýlbaþý gecesini zehir etmiþe benziyor bu hisse? Takmayýn kafanýza. Nice hisselerde ayný durumu yaþamadýnýz mý? Bu da gecer ya hu! Deyin. Þirket spekülatif olsa da karýný artýrýyor. Özkaynaðý artýyor..vs. Zamanla düzelir. Geceniz hayýrlý olsun!
o deðilde yukarýda da yazdým. belli hedefim var ve o hedefe gelince borsasdan çýkýcam diyorum ki o da bir iki tavan, dediðiniz gibi resmen þok oldu bu günkü hareket. en az bir %20 daha bekliyordum. Oraya gelicem birde bu kaðýttan alacaðýmý aldýmmý çokta güvenmediðim ama 20 yýllýk borsa hayatýmda aþina olduðum kaðýtlar var. onlarýda favorilere almýþým hemen onlara geçicem. ama tam tersi oluyor bu taban oluyor onlar ciddi yükseliyor. onlarý buraya yazmýcam spekülasyon olmasýn diye. en çok yükselenlerde mevcutlar zaten. böyle bir komedi dram yav.. ama acý patlýcaný kýraðý yakmazmýþ diye bir söz var insan yýkýla yýkýla en büyük sarsýntýlara dayanmasýnýda öðreniyor. 20 yýl oldu bir ömrün en verimli 3te biri.. dahamý öðrenmeyelim.. onuý bari öðrendik.. hayatýmýz komedi dram olmuþ zaten ötesimi var..
düþerse en az 3,30-3,20 ..daha aþaðýsý batýk mý?!...ytd
alnus ve investaz mal bosaltmis. alnus 691.5 investaz 232.5 K mal satmis.alnusta 800 kusur mal vardi.4 un uzerine atinca baya açýk yapildi.eger vbts gelmeseydi alnustaki batmisti.ama vbts yi getirdi.açýklarda ilk gun 4 ve 4.40 4.5 arasinda kapandi.dunde kalan aciklar kapandi ama kactan tam bilmiyorum.bundan sonra kaðýdin yonune acikta yakalanip ustten kapatmak zorunda kalanlar karar verecek.1 hafta icinde bu kadar hizli hareket neden yapildi acaba.birseyin hazirligimi var yoksa voleyi vurmakmiydi amaç. ama alnus angutu her kimse baya iyi is cikardi kendi adina.bakalim ustten kanan acikcilar ne yapacak.
Yer Ýmleri