Majeste yorumlarýn nedir?
Majeste yorumlarýn nedir?
Bilanço iyi geldi. Orta vadede zarar ettirmez benim maliyet 3 civarý. Bilanço müthiþ yýl sonuna kadar 4.50- 5 lira yý göreceðini tahmin ediyorum. Ama borsa bu bizler denizde kum. Þunu rahat söyleyebilirim yýllardýr alýp satarým bu kaðýdý hiç zarar ettirmedi baza aylarca bekletir. Þirket bayaðý bi kara geçti bilançonun rüzgarýyla yýl sonu 5 li rakamlarý hayal ediyorum![]()
Venus_V3_5570 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Göstergeler çok iyi lakin bu durumda bile roketlememesi çok ilginç. Zamanla dediðin yerlere gelir lakin çok naz yapýyor. Umduðumu bulamadým bilanço sonrasý...
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Þöyle birþey geldi aklýma, ben tahta yapýcý olsam, istemediðim kurum vs hisse alýyorsa bunun önüne geçmek için fiyatý makul alt seviyelerde tutmaya çalýþýrým, ta ki o kiþi veya kurum çýkana kadar
SM-C7000 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nerdeyse eksi kapatacak mükafat olarak bilançoya....
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Býktýrma bezdirme hareketi bunlar
Venus_V3_5570 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yazdýklarým asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri