Dün niye almýþ bugün niye satmýþ
bir günde ne deðiþmiþ,
iþ ne iþler çeviriyor acaba?
Þirket kar etmez alan günlük alýr,
istikrarlý kar eder diye ümitliyim.
Dün niye almýþ bugün niye satmýþ
bir günde ne deðiþmiþ,
iþ ne iþler çeviriyor acaba?
Þirket kar etmez alan günlük alýr,
istikrarlý kar eder diye ümitliyim.
Demek ki 23 kuruþa tav olmuþMehmet Emin Karamehmet’in bence Turkcell þirketinden sonraki en gözde þirketi tabii onun gözünde
Ýþteki duruþ deðil kuruþ önemli diyen arkadaþ neden satmýþ o da ayrý bir muamma?Sýð senet olmasý dez avantaj ama güzel bilanço gelirse iþte o zaman yapýkredi piyasada lot býrakmaz
![]()
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Kaplamin Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Þ. (Kaplamin Ambalaj), iç ve dýþ pazarlar için kaðýt ambalaj malzemeleri, karton kutular ve oluklu mukavva üretimi ve satýþý yapan Türkiye merkezli bir þirkettir. Þirketin ürünleri yiyecek ve içecek, kimyasallar ve eczacýlýk, tekstil, seramik, otomotiv, tütün, ev ürünleri ve mutfak aletleri sektörlerinde kullanýlmaktadýr. Kaplamin Ambalaj, Bursa, Denizli, Eskiþehir ve Manisa gibi Türkiye genelinde satýþ ofisleri iþletmektedir. Çukurova Grubu'nun bir parçasýdýr.
Üst düzey liderlik
Fikri Sadi Gucum
Yönetim Kurulu Baþkaný
Mehmet Emin Karamehmet
Yönetim Kurulu Baþkan Yardýmcýsý
Isa Doðanlý
Genel Müdür
Özkan Genç
Yönetim Kurulu Üyesi
Erhan Gür
Baðýmsýz Yönetim Kurulu Üyesi
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Koskoca adam 23 krþ için ayýp etmiþ ,
baþka biþey vardýr,
bu kadar cimrilik olmaz , diye düþünüyorum.
Sevgili Koray da benim gibi dusunmus ayni fikirde olmak Cok guzel!Egeende de cok basarili grafik ve analizleri vardi!Kaplamin ambalaji da grafikle taclandirmis emegine saglik!Izninizle paylasiyorum
þu sýralar #kaplm de olan kýrýlýmlara odaklanýyorum. 8 yýllýk konsolidasyon sonlanýyor gibi.
( müþterileri arasýnda pýnar et ve pýnar süt var ) Çin'e süt ve süt ürünlerinin ihracatýna baþlanacaðý bir dönemde gelen bu kýrýlým benim için önemli. Ytd
![]()
Kaplamin de tl zirve sert hareketle kýrýldý,
sonradan geri de geldi ama kimsede çýk yok.
Facebookta herkes hisse muhabbeti yapýyor kaplamin adý geçmiyor,
twitterde hisse muhabbetleri oluyor kaplamin adý geçmiyor,
bende KAPLAMÝN demeye utanýyorum,
yaaa nerden buldun falan diye dalga geçecekler,
en iyi iyisi susup beklemek galiba.... YTD
Siz ve Filozof'tan baþka yazan yok. Ýkinize sorayým:Kaplamin için belirlediðiniz hedef fiyat var mý?
Yer Ýmleri