Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Heyt be, hayatýmýn en iyi karýný yaptýðým kaðýt. Gürhun Þenyüz' ün kulaðýný çýnlatayým. Borsa çökerken %97 prim ile sattýðým yegane kaðýt.
Ekin biçe biçe deste olur, borsacý çarpýla çarpýla usta olur
Burada yer alan görüþ ve öneriler kiþisel fikirlerimi içeriyor olup yatýrým tavsiyesine girmez. Bu uyarýyý dikkate almanýzý rica ederim.
http://share.matriksdata.com/share.a...08201138128879
TÝCARET BAKANI RUHSAR PEKCAN, TÜRKÝYE'NÝN E-TÝCARET HACMÝNÝN YILIN ÝLK 6 AYINDA 91,7 MÝLYAR LÝRA OLARAK GERÇEKLEÞTÝÐÝNÝ BÝLDÝRDÝ
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
inanmasam yazmazdýmMehmet Emin Karamehmet tüm pak grubuna ve Ünal Bozkurt'a beþ basar
http://share.matriksdata.com/share.a...08211252408323
boyutu deðil iþlevi mi neydi o?![]()
hala ayný fikirdeyim
[QUOTE=Filozof;4464266]Sevgili Koray da benim gibi dusunmus ayni fikirde olmak Cok guzel!Egeende de cok basarili grafik ve analizleri vardi!Kaplamin ambalaji da grafikle taclandirmis emegine saglik!Izninizle paylasiyorum
þu sýralar #kaplm de olan kýrýlýmlara odaklanýyorum. 8 yýllýk konsolidasyon sonlanýyor gibi.
( müþterileri arasýnda pýnar et ve pýnar süt var ) Çin'e süt ve süt ürünlerinin ihracatýna baþlanacaðý bir dönemde gelen bu kýrýlým benim için önemli. Ytd
[/QUOTE
Yer Ýmleri