Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
eminiþ ambalajýn grafiðine baktýmda,batýk ambalaj nerelere gitmiþ
bizim neyimiz eksik
DMSAS, KAPLM, ADEL, VAKFN paylarýndaki iþlemlerle ilgili 5 kiþiye önmeyici tedbirler uygulanacak
DMSAS, KAPLM, ADEL, VAKFN paylarýndaki iþlemlerle ilgili 5 kiþiye
önmeyici tedbirler uygulanacak.
BIST'ten konu ile ilgili KAP'a yapýlan açýklamada þu bilgiler
verildi:
"Borsa Ýstanbul A.Þ. Piyasalarýnda Uygulanacak Gözetim Tedbirleri
Yönergesi'nin 5. maddesi çerçevesinde, Demisaþ Döküm Emaye Mamülleri
Sanayi A.Þ. (DMSAS.E), Kaplamin Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Þ.
(KAPLM.E), Adel Kalemcilik Ticaret ve Sanayi A.Þ. (ADEL) ve Vakýf
Finansal Kiralama A.Þ. (VAKFN.E) paylarýnýn piyasasýnda Yönerge'nin 6.
maddesinde belirtilen emir ve iþlemleri nedeniyle aþaðýda adý
belirtilen yatýrýmcýlar hakkýnda Borsamýz Pay Piyasasý'ndaki emir ve
iþlemlerine yönelik olarak 02/10/2020 tarihinden itibaren 6 ay süreyle
"Açýða Satýþ ve Kredili Ýþlem Yasaðý", "Brüt Takas" ve "Ýnternetten
Emir Ýletilmesinin Kýsýtlanmasý" önleyici tedbirleri uygulanacaktýr.
Yatýrýmcý Adý ve Soyadý MKK Sicil Numarasý
Kenan ALTINTAÞ 31873571
Adem Ali ÇAVUÞOÐLU 42450556
Mehmet Onur ÞENGEL 30149310
Mehmet Cemil YAVAÞÇA 12438240
Seçil UZUNÇAKMAK 25428867
Tedbirlerin uygulanacaðý son tarih 01/04/2021'dir. "
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/877823
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(02/10/2020 - 06:24:08)
azcýk gider gibi oldu mu ne?
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yatýrým Aracý Bazýnda Tedbir Uygulanmasý
Borsa Ýstanbul A.Þ. Piyasalarýnda Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. ve 6. maddelerindeki hükümler çerçevesinde, Tedbir Yönetim Sistemi kapsamýnda piyasasýnda gerçekleþen iþlemler nedeniyle Kaplamin Ambalaj Sanayi ve Ticaret A.Þ (KAPLM.E) payýnda 26/10/2020 tarihinden itibaren 3 ay süreyle "Tek Fiyat Ýþlem Yöntemi", "Emir Ýptalinin, Emir Miktar Azaltýmýnýn ve Emir Fiyat Kötüleþtirmesinin Yasaklanmasý" ve "Piyasa Emri ile Piyasadan Limite Emir Giriþinin Kýsýtlanmasý" önleyici tedbirleri uygulanacaktýr.
KAPLM.E payýnda tedbirlerin uygulanacaðý son tarih 25/01/2021'dir.
yýlbaþýndan bu yana aldýðý kaçýncý kýsýtlayýcý tedbir ben sayamadým.sahi kaplamin'in tüm bunlara raðmen yýllýk getirisi %? kaç bilen var mý? demek ki korkanýn çocuðu olmazmýþ sözü doðruymuþ.forumu geriye doðru okudumda 6,7,8,9,10 lardan dayanamayýp satan çok olmuþ.þimdi bu fiyatlarý görüyorlarsa ne düþünüyorlar çok merak ediyorum doðrusu.onlar adýna üzgünüm ancak borsada böyle bir yer iþte.saðlýk olsun.asýl soru kaplamin asgari 10 yýldýr istenilen hareketi bir türlü yapamayan bir tahtaydý þimdi bu uzun soluklu koþusu nerelere kadar sürecek.bunu ancak bekleyip göreceðiz.tahmin yürütmek afaki olur.ancak pandeminin ambalaj ve gýda sektörüne pozitif etkilediðini itiraf etmek gerek.bu iki sektörün kýymeti nihayet anlaþýlmaya baþlandý.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Yer Ýmleri