Hacim olmadan 43 ü geçemez dýe dusunuyorum.
Seninle bu topikte uzun yýllara dayanan bir yakýnlýðýmýz var... O nedenle de kendime yakýn bulduðumdan, kader arkadaþý olarak gördüðümden hep sana "deðerli kardeþim" diye hitap ettim. Durup dururken yorumlarýndan dolayý bana sataþmadýkça Kimseye hakaret ettiðimi gördün mü? Söz konusu kiþiyle benim hiç bir diyaloðum olmadýðý halde bu hakaretler niye? Ayný soruyu sana da soruyorum. Lütfen bu hakaretlerin þahsýna yapýldýðýný düþün ve öyle karar ver.. Burasý sanal ortam diye herkesin istediðini yazma özgürlüðü varmý?
Kolay gelsin diyorum.
Hani bir söz vardýr..."BANA DOKUNMAYAN YILAN BÝN YAÞASIN" diye...
Demek ki boþa söylenmemiþ![]()
Burkay bey yaþýnýz kaç. benden yaþlýmýsýnýz diye merak ettim.
Sn.burkay yazdýklarýnýzýn hakaret kýsmý için sonuna kadar arkanizdayim.kimse kimseye hakaret edemez, etmemeli. Ancak þöyle birsey var. Siz iyi yerden veriyor, ve iyi yerden alýyor olabilirsiniz. Insanlarin ruh halini düþünün. Belki acaip zarar yazdý az önce belki bir umutla burda bir güzel yazý görmek istiyor. Moreli yerine gelsin diye.sizin yazýnýzý görünce ah eder. Lütfen sizde kendinizi onlarýn yerine koyun. Bence alýp verdiðiniz size kalsýn. Sadece hisse ile ilgili yorum yapalým. Sonuçta hepimiz ayný gemideyiz.Ayrica senelerdir elinde olup zararda olanlardan bahsetmedim bile. SAYGILARIMLA
Burkay abi ben bana birisi kötü söylese bile kötü söz sahibinin der geçerim kimse ile tartýþmam yada tartýþamýyorum artýk,
Okadar yoruldum ki, ülke problemleri, þehitlerimiz, onlarýn aileleri çocuklarý,geride býraktýklarý gözü yaþlý analarý bacýlarý çocuklarý((
Ben kimseye birþey demiyorum artýk abi sadece þikayet ediyorum çok kýrýlýrsam Rahman'a
Yer Ýmleri